Türk dizilerinin en sevilen kötü kadın karakterleri

Türk dizilerinde çıktıkları iyi rollerle sevildikleri kadar kötü kadını oynayarak sevilen karakterlerde vardır. Sizler için Türk dizilerinin en sevilen kötü kadınlarını derledik.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2018 07:31 GÜNCELLEME 12.07.2018 12:25 Yaşam
Türk dizilerinin en sevilen kötü kadın karakterleri
Türk dizilerinin en sevilen kötü kadın karakterleri

Kimileri konuşmaları ile kimileri çevirdikleri entrikalarla Türk izleyicisini kendisine adeta hayran bırakmış bir kötü kadın karakter vardır. İşte sizlere dizilerin en kötü kadın karakterleri...

YASEMİN SAYLAN- SANEM ÇELİK 

Türk dizi tarihinde ilk kötü kadın karakterinden biridir Yasemin Saylan. O döneme kadar hiçbir yapımda kötü karakter bu kadar ön plana alınmamıştı. Kara Melek dizisinde ise Yasemin Saylan karakteri başroldeydi. Kötü olmasına rağmen bu karakter çok sevildi ve dizi yayınlandığı dönemin en beğenilen dizisi oldu. 

FİRDEVS YÖREOĞLU- NEBAHAT ÇEHRE 

Aşk-ı Memnu'nun en kötü kadın karakteri olan Firdevs Yöreoğlu'nu Nebahat Çehre öyle bir canlandırdı ki dizinin bitmesinin ardından bile hala beğenilen bir karakter olmayı sürdürüyor. 

CAROLİNE - WİLMA ELLES

Bir zamanların ilgiyle izlenen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Caroline'i evli bir adamı kendine aşık edip yuva yıkması sebebi ile Türk izleyicisinin sevmediği ancak hayran olduğu karakterlerden biri olmuştur. 

FERHUNDE - DENİZ ÇAKIR 

Bir ailenin dağılmasına kocasının hapse girmesine sebep olan Ferhunde, sadece Ali Rıza Bey'i değil, tüm Türkiye'i etkisi altına almıştı. Ferhunde, neredeyse dizinin son bölümüne kadar entrikalar çevirdi. 

MERVE AKSAK - ASLIHAN GÜRBÜZ

Son dönemin en sevilen ve ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler'in en kötü karakteri Merve Aksak, keskin zekası ve akıl almaz entrikalarıyla izleyiciyi ekrana kilitleyen bir karakter oldu. Sevilmediği kadar hayranları da olan Merve Aksak'ın başka neler yapacağınız ilerleyen bölümlerde izleyeceğiz. 

YORUMLAR 2
  • FiruzeOlgun 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim favorim Merve ve Kalp atisi Bahar ikiside hakkını vererek oynuyor bence.Aslıhan
    Cevapla
  • Tug28 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence kalp atışında Sultan da hakkını veriyordu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR