Fatma Şahin'den Huzurevine anlamlı ziyaret!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2019 14:06 GÜNCELLEME 15.02.2019 14:07 Yaşam
Fatma Şahin'den Huzurevine anlamlı ziyaret!
Fatma Şahin'den Huzurevine anlamlı ziyaret!

Huzurevi sakinleri tarafından oldukça sıcakkanlı ve ilgiyle karşılanan Fatma Şahin, Sayın Erdoğan’ın kendisini bir önceki akşam telefonla arayarak, huzurevindeki yaşlıl kimselere selamını iletti.

“Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü, bizim sevgilimiz sizlersiniz” diyen Şahin, şu ifadelerde bulundu: “Sosyal devlet anlayışıyla yetimi, yoksulu, yaşlıyı, mağduru koruyoruz. Sosyal devlet, cumhurbaşkanımızın önderliğinde dünyanın en önemli örneğidir. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Sizlerin duasıyla 17 yıl önce yola çıktık, bu işler dua gelince oluyor. Sevgililer gününde milletin sevgisi, milletin rızası bizim en güzel hediyemizdir. Sevgili peygamberimizin annelerimize of bile dedirttirmeyeceksiniz yönünde talimatı var. Sizlere of dedirttirmeyeceğiz. Sizler bilgesiniz, bu saçların beyazlaşması, sakaldaki beyazlıklar, yüzlerdeki kırışıklıklar bunların hepsi tecrübedir. Sizin hayat tecrübeniz gençlerin yolunu aydınlatıyor. ‘Genç bilebilse, yaşlı yapabilse’ derler. Devletimize dua edin, sizden dua geldi, 15 Temmuz’dan çıktık, 10 Ağustos’tan çıktık. Yaşlımızı düşünürsek, gencimize bakarsak onların hayır duasını alırsak Allah’ın izniyle Dünya’nın en güzel memleketi olacağız.” 

Günün anısına pasta keserek keyfili muhabbet gerçekleştiren Fatma Şahin, yaşlılara kırmızı gül uzattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR