Türkiye'nin "1 Numaralı Markaları" açıklandı

AYD ile Akademetre Research Company şirketi tarafından her yıl yapılan marka araştırması bu yıl 10. kez gerçekleştirildi. Araştırmanın sonuçlarına göre, 2018'in "En Beğenilen Kadın Marka Yüzü" Burcu Biricik olurken, "En Beğenilen Erkek Marka Yüzü" ödülüne Kıvanç Tatlıtuğ layık görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2019 10:22 GÜNCELLEME 01.03.2019 10:22 Yaşam
Türkiye'nin "1 Numaralı Markaları" açıklandı
Türkiye'nin "1 Numaralı Markaları" açıklandı

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research Company tarafından bu yıl 10. kez gerçekleştirilen "Türkiye'nin 1 Numaralı Markaları" araştırmasının sonuçları açıklandı.

Perakende sektörüne ilişkin 15 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu törende, "En Beğenilen Kadın Marka Yüzü Özel Ödülü"Penti'nin reklam kampanyası ile Burcu Biricik alırken, "En Beğenilen Erkek Marka Yüzü Özel Ödülü" ise Mavi reklamındaki performansıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a gitti. Anchor Mağaza Özel Ödülü'nü ise geçen yıl olduğu gibi bu sene de Teknosa aldı.

Kıvanç

Araştırma sonuçlarına göre kategoriler ve ödül alanlar şu şekilde:  "Kadın Giyim-Koton, Erkek Giyim-Kiğılı, Günlük Spor Giyim-LC Waikiki, Çocuk Giyim-LC Waikiki, Bebek Ürünleri/Oyuncak-Toyzz Shop, Spor Malzemeleri-Adidas, Ayakkabı/Çanta-FLO, Kişisel Bakım/Kozmetik-Gratis, Ev Tekstili /Dekorasyon-English Home, Teknoloji Perakendeciliği-Teknosa, Teknoloji Üreticisi-Samsung, Aksesuar-Atasay, Self Servis/Restoran-Burger King, Restoran-HD İskender, Kafe-Starbucks." 

Burcu Biricik

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR