Araştırmacı zeka testi: Ormanın içinde avcılardan saklanan geyiği 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar görebiliyor!

Zeka testi çözmenin beyin fonksiyonlarını kuvvetlendirdiği bilinmektedir. Zeka testlerinden olan optik illüzyonda avcılardan saklanan bir geyik yer almaktadır. Geyiği bulabilmeniz için size verilen süre de sadece 9 saniye! Yalnızca üstün zekalıların yapabildiği zeka testi için kendinize ne kadar güveniyorsunuz?

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2023 16:15 GÜNCELLEME 09.06.2023 16:15 YAŞAM
Araştırmacı zeka testi: Ormanın içinde avcılardan saklanan geyiği 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar görebiliyor!
Araştırmacı zeka testi: Ormanın içinde avcılardan saklanan geyiği 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar görebiliyor!

Zeka testi türlerinden olan optik illüzyonlar ile beynin algılaması zoralştırılmaktadır. Zeka testi ile algılama hızınızı artırabilirsiniz. Gözlem yeteneğine güvenenler tarafından kolaylıkla yapılacak zeka testi için kendinizi hazır hissediyor musunuz? O zaman avcılardan saklanan geyiği bulmak için 9 saniyeniz başladı!

IQ ölçen zeka testi: Nostaljik çiçek resmindeki gizli yüzleri 12 saniyede bul!IQ ölçen zeka testi: Nostaljik çiçek resmindeki gizli yüzleri 12 saniyede bul!

ARAŞTIRMACI ZEKA TESTİ İÇİN SADECE 9 SANİYE

Zeka testi bulmacaları ile büyük küçük her yaştan bireyler keyifli anlar geçirebilir. Bireyler için zevkli olan zeka testleri ile gözlem beceriniz ve konsantrasyon gücünüz ortaya çıkacak. Hazırlanan optik illüzyon görselinde iki avcı görünüyor. Bu avcılardan saklanan geyiği ise bulmanız gerekiyor. Ormanda saklanan geyiğin nerede olabileceğine dair bir fikriniz var mı?

Kişilik testi: Seçtiğiniz kelebeğe göre en önemli özelliğiniz ortaya çıkacak!Kişilik testi: Seçtiğiniz kelebeğe göre en önemli özelliğiniz ortaya çıkacak!

SÜRENİZ AKIP GİDİYOR

Hazırlanan IQ testindeki geyiği bulmaya çalışanlar ancak tüm dikkatini görsele yoğunlaştırarak doğru sonuca ulaşabilmektedir. Süre bir yandan akıp giderken heyecan yapmamalı ve sakin olmalısınız. Görünüşe göre geyik kendini güzel kamufle etmiş olmalı ki bulmaya çalışanlardan bazıları verilen sürede testi tamamlayamıyor.

Dikkatleri zorlayan zeka testi! Resimdeki 4 gizli yüzü 9 saniyede bulabilen neredeyse yokDikkatleri zorlayan zeka testi! Resimdeki 4 gizli yüzü 9 saniyede bulabilen neredeyse yok

SON ANLARINIZDA PANİK YAPMAYIN

Test için verilen sürenin sonuna geliyoruz. Artık son saniyelerine geldiğimiz IQ testi için derin bir nefes alıp gözlerinizi hazırlanan görsel üzerinde gezdirin. Eğer başarılı olursanız bu testte gösterdiğiniz başarıyı arkadaşlarınızla ya da çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz.

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

GEYİĞİ BULABİLDİNİZ Mİ?

Yalnızca üstün zekalılar tarafından yapılan bu testi 9 saniyede bulabildiyseniz tebrik ederiz. Ama resimdeki geyiği verilen sürede bulamayanlar üzülmesin. Daha fazla test ile pratik yapmalısınız.

Peki söyleyin, siz kaç saniyede geyiği görebildiniz? Yorumlara yazarak bizimle ve okuyucularla paylaşmayı unutmayın.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    editör Nur Saydan tebrik ederim seni herkesi meraklandırıp habere baktırıyorsun ya helal olsun valla )))
    Cevapla
  • AVCI 1 yıl önce Şikayet Et
    1.5 saniyede gördüm galiba uzaylıyım
    Cevapla
  • divane 1 yıl önce Şikayet Et
    Üstün zeka hayır mıdır şer midir bilinmez,üstün zekalı olup da bir zaman sonrasında az akıldan bile mahrum kalmış olan nicelerini işitmişiz.İNŞALLAH üstün zekalı arkadaşların sonu da öyle olmaz.
    Cevapla
  • Üstünlük Bende 1 yıl önce Şikayet Et
    Üstün zekalıymış. yaklaşık 1 saniyede buldum. Demek bu kadar basitmiş üstün zekalı olmak. Bende üstün zekalıları bir şey zannediyorum.
    Cevapla
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    bulmaya bulduk da soru şaşırtmacalı... geyik boynuzu demeliydiniz. herkes geyik arıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR