Zeka testi: Resimdeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!

Zeka testleri yaparak görsel ve bilişsel zekanızı geliştirebilirsiniz. Zeka testi görselinde bulunan toplardan bir tanesi diğerlerinden farklı. Sadece 11 saniyede IQ testinde farklı olanı bulmanız gerekiyor. Yüksek zekalıları belirleyecek test için süreniz başladı!

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2023 17:18 GÜNCELLEME 16.05.2023 17:18 YAŞAM
Zeka testi: Resimdeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!
Zeka testi: Resimdeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!

Zeka testi ile eğlenceli vakit geçirebileceğiniz gibi beyin jimnastiği de yapmış olacaksınız. Hazırlanan zeka testini yaparken odaklanmanıza ve karar vermenize göre sonuca ulaşma süreniz değişecektir. Unutmayın, zeka testindeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

HERKESİN FARKLI DÜŞÜNME YÖNTEMİ BULUNMAKTADIR

Zeka testi yaparken cevaplar kimi zaman dikkate bağlı olarak bulunabilecek bir yerde kimi zaman da farklı düşünme yoluyla tespit edilebilecek konumlarda bulunmaktadır. Diğer insanlardan kişiyi ayıran özelliği de herkesin kendi düşünme yöntemlerinin olmasıdır. Bu tür zeka testlerinde çözümü bulmak için farklı düşünmelisiniz.

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

ZEKA TESTİ İÇİN SADECE 11 SANİYE!

IQ testleri çözerken problemi analiz etme ve analitik becerinizi kullanma yeteneğiniz ortaya çıkacak. Bu sebeple hazırlanan zeka testinde aynı olan birçok topun arasında farklı olanı bulacağınız bir içerik hazırladık. Resimde görünen siyah ve mor renkli bir grup futbol topu arasında hangisinin diğerlerinden farklı olduğunu bulmak için süreniz sadece 11 saniye...

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

SONUCA ULAŞMA HIZI DİKKAT VE ODAKLANMAYA BAĞLI

Testin cevabı dikkate ve odaklanmaya bağlı olarak farklı sürelerde tespit edilmektedir. Konsantrasyonu yüksek ve pratik zekalı bireyler tarafından cevap kolaylıkla bulunacaktır. Sürenin ilerlediğini ve sonuna yaklaştığınızı unutmayın.

Ufak bir uyarı! Zeka testinin cevabı sorunun altında bulunmaktadır. Fazla aşağı kaydırıp hileye başvurmadan testi tamamlamaya çalışın.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

İŞTE CEVAP!

Aynı görüntüde bulunan 7 sıra 9 sütun futbol topu arasında farklı olanı 11 saniyede bulabildiyseniz tebrik ederiz. Bulamayanlar için doğru cevabı yukarıya bırakıyoruz. Daha fazla zeka testi çözerek dikkatinizi ve hızınızı artıracağınızı unutmayın.

Peki siz kaç saniyede farklı olanı görebildiniz? Yorumlara yazıp bizimle paylaşmayı unutmayın.

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Mustafa Oduncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Oruç ağzıma baktım ilk 50 saniye hepsini yuvarlak halka tatlısı gibi gördüm sonra kendime gelip üçgeni farkettim sayenizde kan şekerim birazcık düştü :)
    Cevapla
  • Prenses Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    1 saniyede buldum
    Cevapla
  • haha 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk salise ZAAAAAA
    Cevapla
  • volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    5 saniye
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    2 Salise.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR