YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • -sahra- 11 yıl önce Şikayet Et
    milletin hassasiyetini test etmek heleki şöyle bir dönemde muhalif olmaktan daha zarar verici... bu sebeple size hak veriyorum.yağcılık yalakalık ağır tabirler fakat maalesef manzara başkasını göstermiyor.henüz insanların barışı dahi tam manasıyla sindiremediği ve muhalif güçlerin tüm gücüyle yüklenmeye çalıştıkları bu dönemde sırf birilerinin gözüne girmek için bu tip açıklamalar yapmak olsa olsa işgüzarlıktır. biz kendi aklımızca bu kadar cömert davranırsak karşının talepleri misliyle fazla olacaktır.gündemde olmayan bu mevzular adına atıp tutumak yerine başarabilenler için susmak ve işi ehline bırakmak en efdali.
    Cevapla
  • Şevket Özsoy 11 yıl önce Şikayet Et
    TEBRİK VE TEŞEKKÜR. Akıntıya karşı kürek çekerek vicdanınızın sesini, doğru bildiklerinizi yazdığınız için sizi TEBRİK ediyor, birlik ve beraberliği, kardeşliği ön plana çıkardığınız satırlar adedince de size TEŞEKKÜR ediyorum, Meryem hanım.
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne Mutlu Türküm Diyen. Haber7 çölünde serap görüyorum
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne Mutlu Türküm Diyene. Benim gibi vebalı bir yorumcudan tebrik almak Meryem hanım için eksi bir puan olabilir ama ben yine de tebrik etmeden geçemeyeceğim.
    Cevapla
  • Ezel 11 yıl önce Şikayet Et
    Hazinoğlu, sizin sonunuz da Hilal hanımınızın sonu da hazindir!. Sizin gibi kürt ırkçıları bu ülkeye terör dışında ne verdiniz Allah aşkına! Bu ülkenin ne sizin gibi kürt ırkçılarına, ne de hilal Hanımınz gibi maskeli liboşlara ihitaycı vardır! Bu Ülkenin Meryem Aybikeler gibi gerçek münevverlere ihtiyaç vardır. Sizin derdiniz başka ve bu derdinizin devası da bu topraklarda yok zira bulamazsınız! Büyük Türk Milleti buna izin vermez! Sizin derdinizin çaresi kandil ve çevresidir bayım!
    Cevapla
  • Hazinoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Hilal Hanım'a Tebrikler. Sayenizde Hilal Kaplan'ın yazısından da haberim oldu ve onu da okudum. Hilal Hanım'ın yazısı doğru şekilde okunduğunda çok yerinde ve doğru tespitler içerdiği görülür.
    Cevapla
  • nakkaş Hacı 11 yıl önce Şikayet Et
    Hilal Kaplan'a tokat gibi cevap!. Yazar böyle olacak işte. Duruşu olan şartlara ve konumlara göre kendini ayarlayan, menfaati için yazıp konuşan yazarlardan Allah bizi korusun. Meryem Hanım uzun yıllardır beğeniyle takip ettiğim bir yazar ve bu yazısını açıkçası bekliyordum! çünkü milli hassasiyetleri olan, geçmişiyle geleceğini barıştırmış, kendisiyle barışık gerçek bir osmanlı hanımefendisi. çok teşekkürler sevgili yazarımız, Türkiye'nin yazarı!
    Cevapla
  • Hasan Seyre 11 yıl önce Şikayet Et
    Bizim için bir problem yoktu...Ama birileri zorla sizin probleminiz var dedi.. Anadolu isyanları tarihine bakın. ta Hititlerden beri vardır. O zamanki Feodalitede kendi meşruiyyetini devlete kabul ettirmek ve iç işlerinde serbest olmak.halkı ayaklandırır ve onları kurban ederek.cehaletin gezdiği anadolu toplumu üzerinden güç kazanırdı. Bu isyanlara biz toplum olarak alışmıştık. Şu anki Güneydoğu meseleside bundan pek farklı değildi. Günlük hayatın normal vakalarından fazla anlamı yoktu. Ama birileri bu vakayı büyüttü ve Şimdide o Kadın gibi..bayrağı dahi tartışma konusu yapmaya getirme cüretine kadar gitti. Akdamardaki kilisede ettiği duada İsa babası ona ilham vermiş olmalı???. Allah bu ülkeye Yeni Topal Osmanlar vermesin.
    Cevapla
  • Ezel 11 yıl önce Şikayet Et
    Hilal Kaplan'a güzel bir cevap olmuş!. İşte gerçek bir yazar, şahsiyetli, kalemini satmayan, yalakalık yapmayan, sadece gerçekleri söyleyen bir yazar. Dünyevi hiç bir kaygısı olmayan bir ruh hali ve gerçek vatanseverlik budur! Tebrikler abla!
    Cevapla