YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    yaziniz hos ve burdan halka gercegi gorun takim tutar gibi parti tutmayi burakalim hdp yiyemenin yollarina bakalim soz konusu vatan millet bayrak var turk halkina bu uc seyi soyledigin zaman burakin allah katinda sulari akan kan durur su nacizane bedenimde..
    Cevapla
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    sayin meryem hanim sizden yazinizda bazi konulara aciklik getirmenizi istiyorum bu ulke sagida soluda denedi gene bu hukumet iyi gibi ama nebilim suriye misir acilim yani yanlislarida cok pkk nin bitmesini istemeyen kurumlar var gibi suriye mermi sikmadan kactilar bize neden aliyoruz yillardir bu halk degilmi zahoyu zapi icinde barindiran sabah bir haber okudum pkk da ic hesaplasma ust duzey yoneticiyi infaz ettiler resimler cekilmis yeri belli neden bombalanmiyor yazin zap zaho bombalandi yazin pkk dagda eglemde oldugunu bilinmiyormu dagdakiler indi bombalarla sehire her gun sehidimiz var ben gercekten sikildim tesekkur ederim.
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 8 yıl önce Şikayet Et
    Amin....!
    Cevapla
  • Ayhan Gökmen 8 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize Saglik ALLAU`ü TEALA Sizlere uzun ve Mutlu Ömürler versin.
    Cevapla
  • Erol ÇETİNEL 8 yıl önce Şikayet Et
    "Allah size yardım ederse, sizi yenecek kimse yoktur. Eğer sizi yardımsız bırakırsa, artık ondan sonra size kim yardım edebilir? Müminler ancak Allah'a güvenip dayansınlar" Evet Allah bize yardım etti... Ancak Allah'a olan güvenimizi kaybettiğimiz an unutmayalım ki üzerimizde olan yardım ceza olarak kalkar daha çok zelil ve rezil oluruz... Artık partizanlık değil vatandaşlık, kulluk ve sadakat zamanı....
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir makaleydi, tebrikler...
    Cevapla