YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Paşa 3 yıl önce Şikayet Et
    Birgül hepisine sıra gelecek o gün yeryüzü hainler için cehennem olacak
    Cevapla
  • Paşa 3 yıl önce Şikayet Et
    Alimler için yaşasın cehennem Teröristler ölür leş olur kahramanlar can verir şehit olur allah Türk askerini korusun
    Cevapla
  • Ramazan Yazar 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir yazı. Güzel günlerin habercisi olsun inşallah. Irak ve Suriye'de "şeytan" ABD'nin maşası PKK/YPG terör örgütünün kökünün kazındığı günler uzak değil. Reis'e güveniyor ve ona destek veriyoruz.
    Cevapla
  • Ahmet TUNA 3 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerin başı karayılan mıdır beyaz yılan mıdır bunların tamamı yok edilmeli.
    Cevapla
  • KÖKSAL YÜCEL 3 yıl önce Şikayet Et
    MİSAKI MİLLİ topraklarımıza kadar her karış temizlenmelidir, Allah(c. c) şahidimiz ve yardımcımız olsun, TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ, BAŞ ÜSTÜNDE BAŞ kalmaksızın bütün cihana yeniden TÜRK'ÜN gücünü ve kararlığını kabul ettirmek gerekiyor
    Cevapla
  • Kerim 3 yıl önce Şikayet Et
    Vurduğumuz yerlere us kuralım ve sonsuza kadar orda kalalim hem sinir hemde ülke guvenligimiz için bu artık şart oldu Sonrasında burdaki bütün Suriyeli geri gönderelim teröristlerin ortadan kalktığı yerlere artık tahammülumuz kalmadı kaynaklarımız yabancılar tarafından kullaniliyor . Çocuklarımız geleceği ilerde oluşabilecek kötü durumları ortadan şimdiden kaldirmamiz lazım diye düşünüyorum umarım devlet yetkililerinin gerekeni yapar sesimizi duyarlar .
    Cevapla
  • Sivas 58 3 yıl önce Şikayet Et
    Alçak hainler, çok yakında Mehmetçiğin ölümcül, soğuk nefesini ensenizde hissedeceksiniz. İşte o zaman sizin için çok geç olacak. Tüm şehitlerimizin intikamını alacağız.
    Cevapla
  • Ali BABA 3 yıl önce Şikayet Et
    Halep'e kadar sınır genişletilmeli yani buda demek oluyor ki 38-40 km. Fırat'ın batısı komple kapatılmalı artık. son kalan münbiç de bu vesile ile alınmış olur ve artık tek yere yani fırat'ın doğusu ile uğraşmış oluruz. şuan hem batı hem doğu kanadı zor kontrol olabilir ister istemez. Allah yardımcın olsun Cumhurbaşkanım ve Şanlı Türk Askeri.
    Cevapla
  • mersinli 3 yıl önce Şikayet Et
    ben 63 yaşındayım devletim çağırırsa hemen davete icabet ederim çünkü ben ÜLKÜCÜYÜM emir DEVLETTEN
    Cevapla
  • Sac 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu faaliyetler köşelerde yazılmamalı,,kime ne faydası var vatandaş bunları bilse ne olur bilmese ne olur,,!!?
    Cevapla
  • Bence 3 yıl önce Şikayet Et
    Suriye Irakı vuruyorum , Yunan sen duy.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletimize ordumuza güvenimiz tamdır. Allahın izniyle
    Cevapla
  • huseyinl 3 yıl önce Şikayet Et
    3-5 seneye kadar esas gerekli operasyonu yaparız galiba. Neyi bekliyoruz? Adamlar dalga geçer gibi Türkiyeye bomba atmaya devam ediyorken biz halen neyi niye bekliyoruz?
    Cevapla
  • somali 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek dileğim karadan suriye ve ırak sınır boyunu 50 km. kapatmamız. O zaman ülkemizi huzura erdiririz. İnşallah şanlı Türk ordusu bunu başaracaktır.
    Cevapla
  • Muvzu 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslanlar Allah'ın izniyle bu PKK denen illet it kuruları soyu tükenecek
    Cevapla