YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • MEHDİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Masada okey oynasalar daha iyi. Yarın da zar atsınlar tavla oynasınlar Ey aklı alınmışlar, bunlarmı ülke yönetecek
    Cevapla
  • Avni 1 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş.
    Cevapla
  • ankaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    iki adayımız var üçüncüsü yok.biri 20 yıldır kaptan koltuğunda oturan ,her türlü zorlu kış şartlarında ,önüne kazılan hendeklere, yollara serpilen çivilere rağmen aracını hedefine ulaştıran Erdoğan ,diğer tarafta da aracı yerinden dahi kaldıramayan,gaz pedalı ile freni karıştıran, düz yolda dahi araç kullanamayan kılıçtaroğlu. hangisinin otobüsüne binmek isterseniz binin, otobüs kaza yaparsa sizin canınız gidecek .
    Cevapla
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    bırakalım öyle düşünsünler bu millet ne yapacağını iyi bilir, ülke kaç yıldır terörle mücadele ediyor o kadar sivil ve asker şehit ve gazi olmuş terörü yok sayanlar, ülkeyi bölmeye çalışanlar, aile kavramını yok sayanlar, sandıkta cevabını alırlar.
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    atalarımız boş konuşmamış çatal kazık yere batmaz ama bunun batabileceğini düşünenlerin zeka seviyelerinden şüphe ederim çünkü bu fizik kanununa aykırı bilim bunu ispat ediyor siz neyin peşindesiniz. aklınızı kullanın ve kendi elinizle kendinizi ateşe atmayın. cadı kazanı gibi kaynayan millet ittifakından bu ülkeye bir fayda gelmez.
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Şova devam edilsin iyi seyirler dilerim ancak bir reklam arası verelim
    Cevapla
  • Misafir007 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki yasayan kardeslerime sesleniyorum, seciminizi iyi yapin. REIS den baskasi bu Ülke icin bir felaket olacagini benim 9 yasindaki oglum biliyor. Bizlerinde ici sizliyor. Ama sunu bilinkli Türkiye 20 degil 40 yil gferiye atilacak ve yine kazanan Avrupa ve ABD olacak o ihtimalde. Avrupali sevinecek onun icin 1 Euro olacak 100 TL - Ülkeme gelen Turistler ülkeye hic bir kar saglamiyacak, sadece ucuzdan keyif yapip yeyip icip Vatanimi hice sayacak. Genclere üzülüyorum. Vatansiz Süriyliler gibi kalma ihtimali de cok büyük.
    Cevapla
  • cevat 1 yıl önce Şikayet Et
    yeniden refah partisinin maddelerinde değişiklik yapılmış yine bi oyunlar dönüyor gibi
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra kriz yaşanacağını asla düşünmüyorum. Çünkü küçük partiler zaten razılar. KK nın her şeyine kefiller. Sadece masadan kalkıp yeniden oturan miral abla var. Onunda artık yeni şart koşmaya mecali kalmadı. Bundan sonra da artık bir şey yapmacağına dair fatihe de söz verdi. Kim kriz çıkaracak ki başka?
    Cevapla
  • Yücel Yüce 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence, bunların hedefi; Kılıçdaraoğlu seçimi kaybedince "Biz hep öndeydik. Seçimde Hile yaptılar." diyerek olay çıkarmak olacak. İnşallah milletimiz seçim sonucunda aklı selim davranır da bu sahtekarların peşinde gitmez.
    Cevapla
  • hakful 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplumlar hakettikleri gibi yönetilirler. Daha fazla sinirlerimi bozmayacağım. Kaybedilecek 5 yılın yansıması en az 20 yıl olacaktır. Eğer bu toplum nankörse Allah istedikleri cezayı verecektir
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarih 2018 ADAM KAZANDI.. Tarih 2023 ADAM KAZANACAK. Muhalefet , İngiltere, abd, pkk , FETÖ ve diğerleri avuçlarını yalamayı bırakın PARMAKLARINI ISIRACAK
    Cevapla
  • BirVatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Acilen anketlere çeki düzen veren bir kanun çıkarın. Milletin aklı ile oynanmasına izin verilmesin. Saçma sapan sözde anketlere dur deyin lütfen. "Sipariş anketi, temenni anketi, ben böyle istiyorum vb" ölümü ya!
    Cevapla
  • Kenan4273 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu pesin hukumlu olmayin cok calismak gerekiyor be olur ne olmaz
    Cevapla
  • ismailbey 1 yıl önce Şikayet Et
    allah göstermesin 7 kocalı hürmüzün alacağı kararlar ne kadar etkili olur ki millet yanarken bunlar mal makam derdinde millete kaçak güreşerek düşmanlarımızın istdeği kaosu vererek ülkeye boyunduruk takıp bizi imf dünya bankasına muhtaç edip süründürmek kişisel çıkar hesaplarının sonu bu olcak görmezmisiniz... daha önce yaşamadık mı bu densizleri hala neyin peşinde olduklarını göremedinizmi....yarın türban islam şeklcilik fiyaskolarıyla günahlarını ve zafiyetlerini kaptmak için aynı yola baş vurup bu milleti perişan etmeyeceklermi sandınız elinde olsa çoğunlk olsa fırsat kollamadıklarnımı sandınınz... müslümün aynı yerden iki defa sokulmaz...hala anlayamadınızsa yazıklar olsun..
    Cevapla