YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • nurettin gül 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razı Olsun... Dünyanın en zor vede huzurlu olanın, hayatı vermek olduğunu daha önce duymuştum.Bunu hayatıyla ispat eden bu gönül dostlara selam olsun.Vazifemiz hizmet, neticesi Rızayı ilahi.Rabbim sizleri ve bizleri rızayi ilahi dairesinde istihdam eylesin İnşallah.
    Cevapla
  • Yusuf Kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    Birbirimize dua edelim. Herkes ilayı kelimetullah için işin bir ucundan tutmuş gidiyor. Allah hepsinden razı olsun işi asan eylesin. Düşmanların hakkından gelsin. Amin.
    Cevapla
  • AHLATT 13 yıl önce Şikayet Et
    İşte gerçek hizmet eri. öyle oturduğu yerden müslümanlara ahkam kesmekle hizmet olmuyor. Rabbim bizi sizlere komşu eylesin inşallah cevat abi.
    Cevapla
  • ahmet 13 yıl önce Şikayet Et
    KARDEŞİM. Editörün Notu: Lütfen yorumunuzun tamamını büyük harflerle yazmayınız. Teşekkürler...
    Cevapla
  • mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    maşallah ağlayarak okuduk ve hatırladık. Daha sene 1999 Fas düşmüşdü alemine cevdet abinin, kim gidecekti oraya diye düşünürken biz bir kaç arkadaş atladık hemen biz gidebiliriz dedik, Annem bilerziğini bozmuş bana yol parası yapmıştı,bizide fasa göndermişti kahraman,daha kendisi de 22 yaşındaydı ,cok uzun hikayeler ama rıza abi yazacaktır eminim,beraberiz nurun kahramanları sizleri hiç mi hiç bırakmayacak bu iman ve kuran davasını dünyaya neşr edeceğiz inş......
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    manevi fetihlerin kahramanlarına... dünyanın manevi fetih kahramanlarının..bir bir..özellikle İlah tarafından seçilmiş erenler olduğunu bildiğimden..onların şahsında sadece allah rızası için hizmete yönelen tüm cemaatlari..izmir cemaati..istanbul cemaati..ankara cemaati..ısparta cemaati ve erzurum cemaatinin hak erenlerini ve hizmetin yönlendiricisi vakıf abileri..tebrik ediyoruz..
    Cevapla
  • Alperen 13 yıl önce Şikayet Et
    Hizmet kahramanlara. Allah ebeden sizden razi olsunnn..
    Cevapla