YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • feyzullah demir 13 yıl önce Şikayet Et
    kadın yönetici. birçok kadın yönetici erkek yöneticiden daha üstündür daha iyidir daha beceriklidir daha cesurdur daha merhametlidir
    Cevapla
  • suleyman d 13 yıl önce Şikayet Et
    İNSAF BE HANIMLAR İNSAF! BU VATANIN ADI BİLE ANADOLU !. Anavatan var babavatan yok, ANAYASA VAR BABAYASA YOK! ana yol var baba yol yok! Ana bilgisayar bile var :) Tüm bunların olduğu gibi; Her şeyin de bir haddi hududu var! Kantarın topuzunu kaçırıarak ayıp etmiyor musunuz?
    Cevapla
  • nakkaş Hacı 13 yıl önce Şikayet Et
    Aybike Hanım Malatyalı değil miydi?. Yorumcu Cengiz Bey Aybike Hanımın Malatya lı olduğunu bilmiyor olsa gerek.Ha karı köftesi, ha Avrat köftesi aynı anlama gelmiyor mu Cengiz Kardeş. Harika bir yazı idi. Yazarı kutluyorum.
    Cevapla
  • cengiz 13 yıl önce Şikayet Et
    o yemeğin ismi karı köfetsi değil avrat köfetsidir.. sayın meryem Aybike hanım o yemek malatyada özel bir yemektir.mevsimine göre her çeşit taze yapraktan yapılır.özellikle taze kiraz yaprağından o yemeği yerken kiraz yaprağının aromatik kokusunu bir tattığında bir daha unutamazsın o lezzeti.o yemeğihazırlamak marifet ister,çok zordur yapmak, herkes kıvamında yapamaz ancak marifetli kadınlar yapabilir o yemeği.Malatyada çoğu kimse Avrat köftesini en iyi et yemeklerinden bile tercih eder.O yemeğe Avrat köftesi denilmesi onu yapan kadına verilen değeri gösterir.O yemekte emek vardır, o yemekte manevi bir sıcaklık vardır.herkes anlayamaz.saygılarımla.
    Cevapla
  • mikail 13 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Sultan Mehmet. Annesi daha beşikteyken İstanbulu fethedeceksin diye ninniler söyleyerek büyüttü, edebini adabını o öğretti. Hocası, lalsı bu temel üzere inşa etti. Yani kısacası: Dünyayı yöneten eller, beşik sallayan ellerdir. Dahada kısası: ataerkil değil anaerkiliz. o yüzden bu topraklara anadolu denir Meryem hanım.
    Cevapla
  • ses 13 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar da haklısınız.. Çok haklısınız, ancak bu söylediklerinizin doğruluğunu biz biliyoruz da bizim yetiştirdiğimiz erkekler niçin bilmiyorlar? Bizi aşağılayarak yükseleceklerini mi düşünüyorlar acaba? Elinize sağlık.
    Cevapla
  • İbrahim Dursun 13 yıl önce Şikayet Et
    YEMEKLERE KADIN ADI VERİLMESİ GÜZEL OLDUĞUNDASN!!!Alınmak neden?-1. Kadınların en bariz özelliklerinden biriside güzel olmalarıdır!/YARATILMALARIDIR!..Yemeklere kadın adı verilmeside beğenildiği ve güzel olduğu içindir..Bunda kadınlar adına alınacak ne var?!Gerçi EDEP sınırını açan -kadın budu-gibi tabirlere/yakıştırmalara bizde karşıyız.Diğerleri normal sayılmalı.Ayrıca kadınların doğuştan hayata yenik başladıklarına şahsen inanmıyorum..Belki bazı yöreler için geçerli olabilir..Neyse!Değişik görüş farklılıkları olabiliyor...Ayrıca şu gerçekte unutulmamalıdır..İnsan neslinin SIHHATLİ şekilde devamına en büyük vesile KADINLARDIR!Aşırı titizlik bu gerçek bilindiği içindir....Bu güzel yazınız için teşekkürler..Cumanız hayırlı olsun!VesSELAM
    Cevapla