YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    TRANSLATOR KARDEŞİM. Bir kere "ene"yi bırakalım istersen.Koca bir millet yanıyor-milyonlar yanıyor manevi buhranla.Sayın yazar Allahın emirlerini kabul etmese bu yazıyı yazmaz.Başı kapalı olup Allaha iman eden kardeşlerime rabbirahimimizden selamet dilerim.Yalnız yine bu sitede başı kapalı olup da "Allahtan korkm...yazan,her gün müslümanlara ve İslama ilişen şahısa bu sayın yazar kardeşimi 1000 defa yeğlerim.Zaman iman kurtarma zamanı olmuş,iman-küfür arasında gidilip gelinirken cevap yetiştirmekten daha hayırlı şeyler bulmak lazım.Aradım ama "kim bilir senin ne günahın vardır"sözünü bulamadım.Siyasi yazılardaki didişmekten bıktık bari burada itidalli olalım.Birbirimizi anlamaya gayret edelim.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    epter tefekkür. tefekkür aklı başa getirmeli,başı muhafazaya almalı! laf ola beri gele,edebi şehvete meze ola diye kavramlar hoyratça kullanılmamalı! ha evet,şekle takılmamak gerek malum işin bir de batıni yönü var :)
    Cevapla
  • Yazı Yorum 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Uzun zamandır ölümü bu kadar güzel anlatan yazı ve yorum görmemiştim. Bunun için size duacıyım bu akşam...
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    Normal dürüst yaşam. Başkalarına zararı olmıyanın ölümden zararı olmaz.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    HER ŞEY İNSANIN HİZMETİNE İNSAN ALLAHA KULLUĞA MÜTEVECCİHİR. Her bir yaratılmışta insana bakan bir lezzet,bir menfaat,belki bir ücret varken nihayetinde bir meyve bir semere varken;bütün yaratılmışlara bir nevi kumandan olan ve onlardan üstün olarak yaratılan insanın başıboş bırakılması mümkün değildir.Elbette bütün ücretlerin üstünde bir ücret isteniyor ki o da Aziz ve Celil olan Allaha kulluktur.Elbette ahseni takvim olarak yaratılmış insanın Allaha kullukla-Rabbirahimimizin rahmetine talip olmakla ereceği lütuf da büyüktür.Çünkü Sultanlar sultanı olan Allahımız,Azimdir,Kerimdir,Latifdir ve Ganidir.Hakeza
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    KÜÇÜK BİR AÇIKLAMA. "...bıkmıştık hani" sözünü,"bildiğiniz gibi-işte"manasında kullandım,yanlış anlaşılmasın."Hep söylerdi büyükler yalan bu dünya-fani/Kabre yaklaştı ayağım anladım şimdi hani(işte)" Ömer Hüseyinoğlu
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    ölüm diyarları. gidip de dönen olmadığı için dini kaynaklarda ayrıntılara girilmediği için meçhulumuz, ölüm ötesindeki diyarlarda, kıyamete dek bambaşka bir boyutta iyi veya çok kötü şartlarda yine var olacağız.ama orada ne yapacağız belki yapamadıklarımızı mı tamamlayacağız biraz ödeyeceğiz,tamamen görevsiz işlevsiz mi duracağız bilmiyoruz. elimizdeki tek kanıt bazen ölmüş yakınlarımızın rüyalarımıza hiç aklımızda yoklarken haberci niteliğindeki o anda çözemediğimiz rumuzlarla girmesi.bizim onlardan haberimiz yok ama onların bizlerden haberdar olduğuna inanıyorum. ölümü unutmuyoruz daha dün zorluk olmazsa cenazemin kalkmasını istediğim camiyi vasiyet ettim Meryem hanımcığım. Allah ölümün rahatını geçini nasip etsin size.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    HEPİMİZ İNSANIZ VE DİĞER KARDEŞLERİME SELAMLA. Bugün burda yazan kardeşlere seviyeli,ölçülü ve hayra davet eden yazılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum."Ben dediğim için doğru-ben konuştumu ağır konuşurum,ben zaten biliyordum,ben demiştim öyle oldu ve BENzeri" ifadelerden-laflardan bıkmıştık hani.Önceki tüm yorumculara selamlarımı sunarım.Meryem hanıma da fitne/polemik fitili ateşlemekten uzak,hissiyatımıza hitap eden,hesap gününü hatırlatan yazılarından dolayı teşekkürlerimi sunarım.10larca yorum alıp,insanların didiştiği yazılardan ve yazarlardan bin kere hayırlı.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    İNŞALLAH BİZLERE GÜLSÜN ÖLÜM. Biz ondan ürperirken bizi teselli etsin.Rabbirahimimiz rahmetiyle yargılasın,amellerimizle değil.Sevdiklerinin hatırına,onların duası hatırına "kulum" desin.Kendi kulluğuna kavuştursun,kulluğunda özgürlüğü tattırsın,isyandan kurtarsın bizleri.Kendine getiren sevgiler versin,sevgililer sevgilisinin(a.s.v)sevgisini versin,taki andığımızda ağlayabilelim.Rabbim kendine muhalif sevgilerden korusun.Amin.Bu vesileyle tüm müminlerden dua bekliyorum.Tüm mümin kardeşlerime selam ve dua ile.
    Cevapla
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    Aybike Hanım'ın farklı yazarlığı ve bizler. Hepimiz insanız adlı rumuzlu okuyucu ile aynı düşünüyorum sanırım. meryem Hanımı okuyunca her defasında moral değerlerimizde bir şeylerin çoğaldığını, hatırladığımızı, içimizin bazan huzurla, bazan ürperti ile dolduğunu söyleyebiliriz. Son zamanlarda deneme tarzının sultanı diyebeleciğimiz çok önemli bir yazar ve üslubunu ayakta alkışlıyorum. Bu güzel ve soylu yazı için teşekkürler.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    ÖLÜMÜ SEYREDERKEN. Milyonlar söyleyin ne bu koşuşma/Kaçışmıdır gayeniz yöneliş mi?/Nedir eli dize vurmaktan mana?/Gitme dur!bekle mi,Sen git yetiş mi?... Ömer Hüseyinoğlu
    Cevapla
  • Ezel 12 yıl önce Şikayet Et
    En gerçekçi yazı. bu kadar yazı var şu an sitede. hepsi dünyalık gerçekliklerle ilgili. Ama bu yazı, en gerçekçi, hakiki meselemiz. evet her an ölümü düşünmek lazım ve akıldan hiç çıkarmamak lazım. sanırım sizi anlıyorum. zira duygularımu buldum bu yazıda. teşekkür ederim sevgili yazar.
    Cevapla