YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    seviye üslub möhim mesele. Rabbim seviyenize üslubunuza zeval vermeyede gurur ve kibirden,kasım kasım kasılmaktan da şiddetle uzak duralım NOKTA
    Cevapla
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    .. Meryem Aybike Sinan'ın uslûb ve seviyesi ile onun yazılarına yorum yapan yorumcuların uslûb ve seviyeleri normal yazar ve yorumcu standartlarının epeyce üzerinde. Aynı durum Metin Boşnak gibi yazarların yazılarında ve o yazılara gelen yorumlarda da görülüyor. Yorumcuların yazarlara,yazarların yorumculara ve yine yorumcuların birbirlerine yaptıkları sitem ve eleştiriler bile çok lezzetli.
    Cevapla
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    Mümin tavrı bu değildir kardeşim. Mümin tavrı bir mümin kardeşinin eksiği varsa ki sizin de bizim de hepimizin kusur ve eksikleri var ki ortada zaten inkar etmeye gerek yok, bunu aleni etmeyecekszin. böyle binlerce insanın okuduğu bir haberin altına alenie yazmayacaksın, bu hakikatleri usulunce, kibarca ve yolunca yordamınca yapıp ikazını yapacaksın. ama niyet hayr olmayınca akıbet de olmluyor. İyi niyetli kardeşimizin "Hepimiz insanız" rumuzlu kardeşimiz ne kadar halis muhlis bir kardeşimiz. Gerçekten de buradan kendisine hürmet ediyorum. İşte mümin tavrı bu kardeşimizin tavrıdır ve yazılarıyla ortadır. maalesef değer yorumcuların amacı üçüm yemek değil, bağcı dövmektir. İnsanların kişisel eğilimlerini dinhi alet edecek kadar yanlış bir bağnazlıın içindedirler ve ölçüyü ne yazık ki ifrattan yana kaçırmışlardır. hala hüsnüzana devam etmekte hatalarını kabil etmemektedirler. Hem siz önce dönün aynada kendinize bakın derim vesselam.
    Cevapla
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    Elanur Hanım siz niye abarttınız acaba?. sizin nerenize dokundu yorumumuz? hem görüşlerimizi yazmayacak mıyız? kaldı ki kendini müslüman farklı düşünenleri gayr-ı müslüman ya da imanı eksik diye lense edenlere de sözümüz. takvada kimse zahirde kemseden üstün değildir. doğrusunu hiç şüphesiz Allah bilir. Evet sözümüzün arkasındayız. İnançlı bir kardeşimiz sırf başı açık diye allah7tan söz etmeyecek mi kardeşim, neden korkuyorsunuz, neden inanan insanlara "hayır sen inanmıyorsun vs gibi" süizanda bulunuyorsunuz? Siz kimsiniz Allahın kutsadğı kişiler mi, seçkinler mi kim? Herkes haddini bilecek kardeşim ama herkes. Meydanı boş bulup insanlara din üzerinden saldıramazsınız!Dini şahsi kinlerinze, nefretlerinze, zaaflarınıza, dünyevi düşüncelerinize, siyasi duruşunuza alet edemezsiniz! Allah herkesin Allah'ıdır. Siz kimsiniz ki insanların imanını sorgularsınız, hadi işinize hadi işinize!
    Cevapla
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    Haddini bilmeyenlere iyi bir yazı olmuş!. Vallahi önceki yorumlarınızı okudum ancak öyle tuhaf yorumlarınız var ki asla bir mümin tavrı değil. lütfen birbirimizi kandırmayalım, yazar kendini müslüman diye gösterip başka türlü olanlara yani rikarlara iyi vurmuş ki bence az bile olmuş. Sayın yazar her anlamda gerek yazılarıyla gerekse kitaplarıyla türkiye'nin nadide kalemlerinden birisi ve bu iki yüzlü tavırları bence hak etmiyor. çok banal ve sanal yorumlar hatta yanlı, hatta sadece eleştirmek için suni bahaneler üreterek yorum yapanları bir okuyucu olarak burada şiddetle kınıyorum. kimse onları bun sütuna zorla davet etmiyor, beğenmezseniz okumazsınız değil mi ama? Okuduğunuza ve sürekli de yorum yaptığınıza göre sizi çeken bir şey var. İnsan dürüst ve doğru olmalı. Her şeyden önce haddini bilmeli. Öyle değıl mi?
    Cevapla
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    Meryem hanım birilerine iyi vurmuş!. Gerçekten de toplumda kendini bilmeyen hadsizler hat safhaya ulaştı. Bir meseleyi enine boyuna bilmeyen bile kalkıp ahkam kesip birtakım meselelerde cevaz veriyor, insanları kınıyor suizanda bulunuyor. Sen kimsin kardeşim diye sormak lazım böyle tiplere? hele bazı yorumcular yazarların ne kadar inanıp inanmadıklarını bile tartışmaya başladılar. Bu densizliğin islam şalına bürünmüş haline bakıp iç geçirirsiniz. zira bu adamlar hem kendilerini bilmez hem de Allah ismiyle insanları sıgaya çekerler. Böyle adamlara Erbakan Hocanın güzel sözüyle cevap verdmek lazım: Hadi oradan, hadi oradan. Vesselam, Aybike sultan çok teşükkürler bu güzel ve aydınlatıcı yazı için.
    Cevapla