YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Enes kara 12 yıl önce Şikayet Et
    ZORUNLU OLUYOR DA NE OLUR SANKİ?. Dostlar alışverişte görsün misali bir din dersi, Adamalar buna da tahammül gösteremiyorlar. Aslında ilköğretime de kur'an öğretimi konulmalı varsın seçmeli olsun, Bir de adam gibi din dersi olmalı... Varsın çatlayan çatlasın, farklı kıyaslar yapsın. Biz zamanın birinde "Eros öldü" diye yazı yazan ve güya belden aşağı hayvaniyetin de bir edebi !!! olduğunu yazan dündarı iyi biliriz. hadi işine kardeşim, uğraşın belki chp gelir zaten içi boş olan din dersini kaldırır...
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın Ahmet Ar. üstad..eyvallah,fısıldaşan dudaklara ve nifak içeren gülüşlere karşı dikkatli olmak gerekir.ama bu ihtiyat '' müzmin bir anlama sorunu'' nedeniyle yanlış yere mevzilendiğini idrak edemeyen araftaki kişileri topyekün uçuruma itelemek gibi bir riski de taşımıyor mu? bunu şundan söylüyorum; pekçok ayette '' ehli kitap' ın bile hepsinin aynı olmadığı'' söylenmekte! haliyle bu ihbarın bize öğreteceği bişeyler olmalı değil mi?
    Cevapla
  • Ahmet Ar 12 yıl önce Şikayet Et
    FITRAT!. Herkes fıtratında olanı dile getirir. Can Dündar'ın diğerlerinden farkı sadece gülümseyen bir yüze sahip olmasıdır. Bu da onu daha fazla dikkat isteyen bir bir bir... (figür diyelim) yapmaktadır. Dikkat gerekir, çünkü iğnesini acıtmadan batırır. Bu güne kadar hep böyle oldu: Bütün mühim dönemeçlerde müslümanların karşısındaki kendine ayrılmış yere konuşlandı. Özgürlükçülüğü filan kamuflaj. Bize iki tokat atabilmek için bir tokat da yanındakilere atabilir; bu onun hakkaniyetli biri olduğunu zannettirmemelidir.
    Cevapla
  • efsane 12 yıl önce Şikayet Et
    can dündar. siir gibi konusmakla kendini bir sey zanneden can dündar bey dine olan hincini birtürlü alamiyor nedense.merka etmiyor degilim bu dündar soyadinda birsey mi var?
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    hakikati kendi uydurduğu.... ahlaki çercevede el yordamıyla arayan adam! depremde ölen çocuklar için ''...diyelimki büyükler günahlarından dolayı...peki ya çocuklar! bu nasıl bir ilahi adalet'' yollu cümleler kurduğunu hatırlıyorum..kafası karışık ve fakat kendi türü içerisinde de en insaflılarından!
    Cevapla
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    Can Dündar bilinçsiz bir yazar. Nereye hizmet ettiği belli olmayan eksantirik bir kişilik. bazan son derece romantik, bazan solcu, bazan idealist ve bazan muhafazakar! Garip bir yazar ancak bu yazısıyla fena halde çuvalladığını gördüğüm yazar.
    Cevapla
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Ağacın Odunsu gövdesi. Gariban çiçeğin taç yaprakları ,ağacın odunsu gövdesi yada sistemler; sindirim sisitemi,dolaşım sistemi,üreme sistemi vs..bunlar islam dini ile çelişki değil ki..Dİn kültürü dersi diğer dinler hakkında da bilgilenmemizi sağlayan bir ders ayrıca ahlak boyutu ilede insan yalan söylememeye başkasının hakkını yememeye dair ahlaki erdemli öğretilerdir..din dersi kalksın diyenler herkes dinsiz olsun amacı güdenlerdir..ancak insanlar dinsiz yaşayabilmeyi başarabilmiş değil..çünkü dinsiz yaşamak gibi insana bir lüks verilmemiştir..hakka değilse bile helvadan yaparak yine bir ilaha taparlar..Can DÜNDAR dinsiz olamaz
    Cevapla
  • fituna 12 yıl önce Şikayet Et
    Okumuş Cahiller!!!. Can Dündar gibi okumuş cahiller her şeyi bilir görünürler ancak hiçbirşey bilmezler.Herşeyi kendi materyalis değerleriyle yorumlayan bu kişinin bilgi dağarcığını doldurmak için ona tavsiyem;Fransız Müslümanlarından Paris Tıp fakültesi üyelerinden tanınmış Op.Dr. Maurice BUCAILLE nin 1976 yılında Fransızca yazılan ve Türkçeye Dr.M.Ali Sönmez'in çevirdiği"Tevrat,İncil ve Kur'an'ın çağdaş fen ilimleri ışığında mukayesesi"adlımeseri okuması.Bu eserde Gece-Gündüzün meydana gelişinden,bitkilerin üremesi,İnsanın üremesine... kadar akla takılan tüm konular kur'an ışığında açıklanmakta ve İslam dininin diğer dinler üzerindeki üstünlüğünü gözler önüne sermektedir. Ancak bu zatın bu gibi eserleri okuyacağını sanmam.Çünkü bünyesi kaldırmaz.NoT:Okullarda okutulan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinin müfredatına bir göz atmış olsa bu dersin tamamen kültür bilgilerine yer verdiğini görecektir.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    mecburi eğitime ne dahil olmalı?. teröre verdiğimizden daha fazla kayıp veriyoruz trafikte! vatandaşlık bilgisi kapsamında trafik işaret ve kuralları ile doğal/sosyal afetlerde takınılması gereken tavır/tutum ile hak ve ödevler...
    Cevapla
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    Harika tespitler. Meryem Hanım gerçekten de Can'ı iyi benzetmiş. bilmeden her işe burnunu sokarsanız adamı böyle rezil ederler can! sen git duygusal belgesellerini yaz ne olur konuşma böyle din hakkında olur mu dün-ü-dar'cığım!
    Cevapla
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    AHLAK DERSİNİ HAZMEDEMEYENLER...VE EĞİTİM -1. Din Kültürü ve Ahlak Dersini hazmedemeyenler -ahlaksızlık- yapmak ve ahlaksızlığı yaymak isteyenlerdir.Darbe kalıntısı -Milli Güvenlik Dersi- yerine deprem kuşağında bulunan ülkemizde -Sivil Savunma Dersi-verilmesi; daha akılcı daha bilimsel ve daha mantıklı değil midir?..VesSelam
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    kumaş meselesi... halkımızın kumaş kalitesi biraz daha iyi olsaydı...daha cesur adımlar atılabilirdi..böyle kazana böyle lahana!
    Cevapla
  • Siyasette İnsaf 12 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ ASLA TAVİZ VERMEMELİ. Bunlarla uzlaşmak gerekli değil, mümkün de değil. Ülke yönetimini bunlara vermediğin müddetçe bunlar memnun edilemez.
    Cevapla