YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • tankoy oytun 11 yıl önce Şikayet Et
    en büyük mobbing nedir.... kadının işten gelen erkeğine yüzünü asmasıdır. öldürse ondan daha iyidir. ya da boşansa...aslında düşünecekolursanız bundan her türlü pislik ve kötülük çıkabilir...
    Cevapla
  • semra 11 yıl önce Şikayet Et
    şiddetin her türlüsü zulümdür.. kadına şiddetin bu kadar çok söyleniyor olmasının tek sebebi var. bir çok kadının öldürülmüş olması. koruma talep eden kadınların yüzde yetmiş beşinin katledildiği gerçeğini görmeniz lazım. bunun dışında bizim toplumumuz zaten her işi asabiyetle kırıp dökmeyle halledebileceğini düşünen şiddet kültürü ile yetiştirilen toplum haline geldi. bunun tek çözümü islami eğitimdir. peygamber efendimiz veda haccında "bende kendisinin hakkı olan hakkını alsın" demişti. insanlar kul hakkı nedir unuttu.
    Cevapla
  • Bab-ı esrar 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun meryem hanım!. işyerlerindeki mobbing bir çokinsanı kişiliksiz ve silik bireyler haline dönüştürmüştür. erkeklerin bir çoğu bunu anlatmayı da kendilerine yediremezler ama büyük gerginlikler ve acılar yaşanır ev içinde. eşler, çoluk çocuk da nasiplenir. harika bir yazıydı. teşekkürler.
    Cevapla
  • benazir kandemir muhcu 11 yıl önce Şikayet Et
    hocam iyi güzel de biraz eksik var. genel itibarıyla erkeklerin iş yerindeki sıkıntılarını ele almışsınız ama evine yprgun argın ve düşünceli giden bir adamı aman oraya oturma,aman çorabını şuraya atma deyip taciz eden ..kusura bakma bugün başım ağrıyordu,arkadaşım gelmişti,çocuk hastaydı gibi baaheler sürerek yemek yapmayışını haklı göstermeye çalışan, ve bilumum dırdrlar eşliğinde akşam kahvaltısı eden adama ne diyeceksiniz hocam. ben de hep kadına şiddet diye yırtınanlara karşıyım... bazen bir konu olur ve genelde erkeklere hak veririm eşim de der ki; hanım feministler duymasın seni yoksa paralarlar...bu ülkede evine bağlı eşine değer vereren her türlü sıkıntısına rağmen sadık olan ve ALLAH korkusu olan milyonlarca erkek var ama ne yazık ki ; türk toplumu denildidiğnde eşlerine şiddet uylulayan mahluklar olarak nitelendiriliyorlar.
    Cevapla
  • Tuncay Akarsu 11 yıl önce Şikayet Et
    teşekkür. toplumumuzun çok önemli bir yarasına parmak basmışsınız. umarım şiddetin ve hiddetin her türlüsü bizim topraklarımızdan elini eteğini çekip gider
    Cevapla
  • Ahmet Ar 11 yıl önce Şikayet Et
    ağzınıza sağlkı meryem hanım!. tam kitabın ortasından yazmışsınız. teşekkür ederiz.
    Cevapla