İhsan Anlı kimdir ve aslen nerelidir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı biyografisi...

Müge Anlı’nın babası İhsan Anlı vefatı ile sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine İhsan Anlı’nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki İhsan Anlı kimdir? İşte merak edenler için İhsan Anlı biyografisi…

ABONE OL
GİRİŞ 02.08.2022 10:00 GÜNCELLEME 02.08.2022 10:00 BİYOGRAFİ
İhsan Anlı kimdir ve aslen nerelidir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı biyografisi...
İhsan Anlı kimdir ve aslen nerelidir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı biyografisi...

İhsan Anlı İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Yuvoslavya göçmenidir. ATV’de uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı’nın babasıdır. 

Müge Anlı

Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Evlendi mi? Müge Anlı eşi...Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Evlendi mi? Müge Anlı eşi...

İhsan Anlı, gençlik yıllarında evlendiği Müge Anlı’nın annesi ile boşandı. Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan İhsan Anlı’nın kızı Müge Anlı ile uzun zaman boyunca görüşmediği bilinmektedir. İddiaya göre, Müge Anlı’nın babası ile görüşmeme sebebi annesine uyguladığı şiddet. Ancak konuya ilişkin Müge Anlı’nın bir açıklaması bulunmamaktadır. 

2018’de İhsan Anlı’nın öldüğü öne sürülmüş, ancak yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca İhsan Anlı'nın medyaya yansıyan herhangi bir fotoğrafı bulunmamaktadır. 

Müge Anlı

Şinasi Yüzbaşıoğlu kim? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında? Aslen nerelidir? Şinasi Yüzbaşıoğlu kim? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında? Aslen nerelidir?

İHSAN ANLI’NIN VEFATI

İhsan Anlı, 31 Temmuz 2022’de hayatını kaybetti. Anlı’nın ölüm nedeninin, bir süredir devam eden kanser hastalığı öğrenildi. İhsan Anlı’nın kabri, Fatih’te bulunan aile mezarlığındadır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Resulu mübarek insan söyle diyor , Anne ve Babalarinaza öf bile diyemezsiniz . Peki soruyorum ne oluyor bu insanlara ne degisti ? Tamam insanlarin hayatinda aci tatli hersey yasanir ona bir sözümüz yok ama tamamen kontak kesmek ne demek varmi böyle bir sey islamda ? Lütfen Kitabimiz Kuran ne emrediyorsa onu yapalim kendi kafaniza göre degil.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR