Dağlık Karabağ'ın sözde liderinden açıklama: Türkiye son teknolojik silahlarıyla savaşta

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerilim devam ederken, Türk ordularının bölgedeki ilerleyişi sürüyor. Konuya ilişkin Karabağ'ın sözde rejiminden de açıklama gelirken Türkiye'nin son teknolojik silahlarıyla bölgeyi atış altına tuttuğu, Azerbaycan'ın yanında olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2020 12:55 GÜNCELLEME 28.09.2020 14:31 DÜNYA
Dağlık Karabağ'ın sözde liderinden açıklama: Türkiye son teknolojik silahlarıyla savaşta
Dağlık Karabağ'ın sözde liderinden açıklama: Türkiye son teknolojik silahlarıyla savaşta

Ermenistan, düşmanca tutumu ve terör yanlısı politikalarıyla Azerbaycan'ın sivil bölgelerine saldırılar düzenlemişti. Saldırılar neticesinde sabrı taşan Azerbaycan yönetimi Ermenistan'a gereken cevabı vermek üzere geniş kapsamlı bir operasyona başladı. Operasyon neticesinde sınır boylarının tamamını hem havadan hem de karadan kuşatan Azerbaycan ordusuna sahada Türkiye de desteğini veriyor.

 

Bu operasyon karşısında adeta şaşkına dönen Ermenistan ordusu işgal ettiği bölgelerden geri çekilirken, konuya ilişkin Dağlık Karabağ bölgesinin sözde lideri Arayik Harutyunyan'dan açıklama geldi.

"TÜRKİYE SON TEKNOLOJİK SİLAHLARIYLA BİZİMLE SAVAŞTA"

 

Dağlık Karabağ rejiminin sözde lideri Türkiye'nin Azerbaycan'a silah desteğinde bulunduğunu iddia etti. Harutyunyan açıklamasında, "Sadece Azerbaycan ile değil Türkiye ile de savaş halindeyiz. Onlar Türk ordusundaki modern silahlar, patlayıcılar, insansız hava araçları ve uçaklar kullanıyorlar" ifadelerini kullandı.

TANKLAR İMHA EDİLDİ

Türkiye'nin de destek verdiği operasyonlarda Ermenistan'a ait tanklar hava saldırılarıyla imha edilmiş, kullanılamaz hale getirilmişti.

KAYNAK : bakuerivan
YORUMLAR 109 TÜMÜ
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye eski türkiye değil azerbaycanda eski azerbaycan değil bütün iç ve dış düşmanlarımızın engellemelerine rağmen teknolojiyi yakaladık.Silah sanayimizi güçlendirdik.Artık şahlanışa geçtik.Korkun iç ve dışdaki çeteler artık size hayat hakkı yok.Yaptığınız bütün zulümlerin hesabını soracağız.
    Cevapla
  • BOYABATLI 3 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf bey bu ermeniler kulaklarınızı çok çınlatıyorlardır. Baksana herifler Yusuf Yusuf ediyor :)
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye müdahil olursa sonunuz daha korkunç olur. Biz gardaşlara desteği kalben verdik fiziken verirsek attan düşmüş karpuz gibi dağılırsınız.
    Cevapla
  • antepli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir sey mi geçti anlayamadık diyor arkadaş
    Cevapla
  • Veyselt 3 yıl önce Şikayet Et
    korkunun ecele faydası yok beyaaa
    Cevapla
  • Kalender 3 yıl önce Şikayet Et
    Yamyamlar, işte böyle cin çarpmışa dönersiniz, nerden geldiğini bilmeden bakmışınız ki leş olmuşunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR