Rusya'dan açıklama: Savaşa hazırlık durumuna geçtik

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ülkenin tüm askeri bölgelerinde "savaşa hazırlık durumu" denetimlerinin başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2021 14:59 GÜNCELLEME 06.04.2021 15:28 DÜNYA
Rusya'dan açıklama: Savaşa hazırlık durumuna geçtik
Rusya'dan açıklama: Savaşa hazırlık durumuna geçtik

Ukrayna'nın güneydoğusundaki Donbass bölgesinde gerilim hızla tırmanırken Rus askeri yönetimi, ülkedeki tüm bölgelerde savaşa hazırlık durumunun tespiti için denetimlere başlama kararı aldı.

Ulusal Savunma İdare Merkezi Toplantısında konuşan Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu şu ifadeleri kullandı;

"Rusya Silahlı Kuvvetleri'nin hazırlık planına uygun olarak askeri idare organlarında, bölgelerde ve birliklerde denetimlere başlandı. Nisan ayı boyunca tüm askeri bölgelerde toplamda 4.048 tatbikat düzenleyeceğiz. Rus ordusunun harbe hazırlık durumunu denetleyeceğiz."

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 3
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ukraynayla nasıl dost olunur bilemem, ancak, aynı soydan olmalarına rağmen benim tanıdığım ukraynalıların bir çoğunun nedense ırkçı yaklaşımları var, tanıdığım ne kadar rus varsa hepsi dost ve arkadaş canlısı insanlar! Tesadüfmüdür bilemem!? Donbas'ı bilemem ancak, ben Kırımlı olsam, ukraynalılarla değil, ruslarla birlikte yaşamayı seçerdim ve onlarda zaten seçimle Rusya'ya katıldılar.
    Cevapla
  • ERCAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanlar ittifakı RUSYA'YI tek başına kalmış şekilde sıkıştırma peşinde arzuları bu nihai arzularıysa RUSYA'YI etkisiz hale getirip TÜRKİYE'Yİ rahatça hedef alabilmek.
    Cevapla
  • Belcikadan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergey merak etme abd ve avrupa ulkeleri rusya ya savas ilan edemez cunku onlarin gucu 3.dunya ulkerine yeter
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR