Son dakika: İstanbul polisinden 'suikast' operasyonu! Olası büyük kriz son anda önlendi...

İstanbul'da İsrail vatandaşlarına yönelik suikast planı içinde olduğu değerlendirilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alınırken şüphelilere ait Beylikdüzü'ndeki adreste arama yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2022 09:47 GÜNCELLEME 23.06.2022 09:49 GÜNCEL
Son dakika: İstanbul polisinden 'suikast' operasyonu! Olası büyük kriz son anda önlendi...
Son dakika: İstanbul polisinden 'suikast' operasyonu! Olası büyük kriz son anda önlendi...

Son dakika haberi... İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid, 13 Haziran Pazartesi günü yaptığı açıklamada Türkiye'de ve İstanbul'da bulunan İsrail vatandaşlarına "Derhal ülkeden ayrılın" diyerek İsraillilere yönelik saldırı uyarısında bulundu.

Lapid'in açıklamalarının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon başlattı. İsrailli vatandaşlara yönelik terör saldırısı hazırlığı yaptığı değerlendirilen bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde arama yapıldı. Polis Beylikdüzü'nde bir adreste de incelemelerde bulundu. Ekiplerinin çalışmaları 4 saat sürdü.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Timur 1 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik güçlerimizin hepsinden Allah razı olsun. Göz açtırmayın kimseye. Allah'ım sizi korusun. Halk olarak her zaman yanınızdayız.
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İsrail vatandaşı ama Filistinliler dikkatinizi çekmek isterim.
    Cevapla
  • hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    İran ve İsrail yönetimi birbirine her zaman müttefik tir acem her zaman yahudiyi destekler tarih hep tekerrür eder onların düşman göründüğü ne bakmayın acem haçlılarla bir savaşı bile yok hep Sünniler ile çatışmışlar Allah onları ıslah eylesin
    Cevapla
  • Muhtar 1 yıl önce Şikayet Et
    Filistin tek bizim meselemiz olmamalı. Ve Filistinli yöneticiler çok kaypak. Mahmut Abbas Rumlarla iş tutuyor. Başlarına bomba düşünce aman Türkiye İsrail'i durdurun diye bize yalvarıyor. Bence Filistin bizim toprağımız olsun. İsrail le biz bir şekilde anlaşırız.
    Cevapla
  • Aykırı 1 yıl önce Şikayet Et
    Filistinli olunca solcularıda çok, deniz gezmiş bile eğitim için oraya gidiyordu Yaser Arafatta solcuydu
    Cevapla
  • Pje 1 yıl önce Şikayet Et
    İranlılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR