Kuryeye adli işlem başlatıldı! Kendisini başıboş köpeklerden korumak suç oldu

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan ve yara almadan kurtulan kurye, kendisini koruması nedeniyle adli işlem başlatıldı. Suçlu gibi yakalanıp gözaltına alınan kurye için Manisa Valiliği ilginç bir açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2024 11:48 GÜNCELLEME 03.06.2024 15:44 GÜNCEL
Kuryeye adli işlem başlatıldı! Kendisini başıboş köpeklerden korumak suç oldu
Kuryeye adli işlem başlatıldı! Kendisini başıboş köpeklerden korumak suç oldu

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Ayakkabıcılar Sitesinde sipariş getiren bir kurye, üzerine gelen başıboş köpeklerden kendisini korumak için havalı tabanca kullandı. 4 başıboş köpekten birinin canı acıması üzerine geri çekilirken diğer köpekler ise korkuyla kuryenin etrafından uzaklaştı. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca Manisa Valiliği kurye hakkında adli işlemlere başlandığını açıkladı.

SALDIRGAN KÖPEKLERE KARŞI KENDİSİNİ SAVUNDU

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan Ayakkabıcılar Çarşısına sipariş getirmek için gelen motosikletli kurye, bir anda etrafını saran 4 saldırgan başıboş köpekten kendisini korumak için bilye atan havalı tabanca  kullandı. Bir başıboş köpek canının yanmasıyla kıvranırken diğer köpekler de korkuyla kuryenin etrafından uzaklaştı.

Başıboş köpeklerin saldırısından yara almadan kurtulan kurye sonrasında yoluna devam etti.

VALİLİKTEN İLGİNÇ AÇIKLAMA! SUÇLU GİBİ YAKALAYIP GÖZALTINA  ALMIŞLAR

Ayakkabıcılar Sitesindeki güvenlik kamerasına yansıyan olayın sosyal medyada yayınlanması üzerine Manisa Valiliği yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, kuryenin silahıyla birlikte yakalandığı belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal medya platformlarında yer alan ‘Yunusemre ilçesi Ayakkabıcılar Çarşısı içinde silahla köpeğe ateş edilmesi’ olayı ile ilgili olarak yapılan incelemelerde; 27.05.2024 günü saat 19.30 sıralarında bir firmada kurye olarak çalışan M.K. isimli şahsın sipariş getirdiği esnada köpeklerin üzerine doğru gelmesiyle yanında bulunan bilye atan havalı tabanca ile ateş ettiği tespit edilmiştir. Şahıs, olayda kullandığı havalı tabanca ile birlikte yakalanmış, hakkında ‘5199 Sayılı Sokak Hayvanlarını Koruma Kanunu’na Muhalefet’ suçundan adli işlemlere başlanılmıştır. Hafif şekilde yaralanan köpeğin belediye veteriner ekiplerince gerekli kontrolleri yapılmış olup, sağlık durumunun iyi olduğu anlaşılmıştır."

Yargıtay üyesinden kızına saldıran köpekleri vuran babaya destek!Yargıtay üyesinden kızına saldıran köpekleri vuran babaya destek!

KAYNAK : İHA
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 92 TÜMÜ
  • abdullah 3 hafta önce Şikayet Et
    Eyyyyyyyyyyyyyy kurye sen nasıl KUTSAL KÖPEĞE ateş edersin... hemde bilyeli tabanca ile ... bıraksaydında seni KUTSAL KÖPEKLERİMİZ parçalasaydı ....
    Cevapla
  • Mustafa37 3 hafta önce Şikayet Et
    Sokak köpeklerine sahip çıkanlar kayıt altına alınmalı. İnsana ve başka canlara zarar verdiğinde sahipleri hakkında yasal işlem yapılmalı. Madem sahibisiniz o zaman malınıza sahip çıkın.
    Cevapla
  • Kurye 3 hafta önce Şikayet Et
    Kurye yetkililer aleyhine tazminat davası açmalıdır .Köpeklere sahip çıkıp barınağa koymaları gerekirdi
    Cevapla
  • sen kimsin 3 hafta önce Şikayet Et
    bırakacaksın o seni istedigi gibi ısıracak. müdahale etmeyeceksin. canın acırsa dayanmak zorundasın.
    Cevapla
  • Das 3 hafta önce Şikayet Et
    Güvenlikten sorumlu her ay maaş alan lar görevini yapmamaktan isinden edilmeli vatandas kendini savunmasina gerek duymasi güvenlik zafiyetini işaret ediyor nevsi müdafaa her insanin dünyanin her tarafinda haktir köpek saldirirsa nevsi müdafaa uygulamasi gayet dogaldir önce insan sonra köpek kurye derhal serbest birakilmali manisa valisi ne ise yariyor saldirgan köpekleri toplamali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR