‘Köpek terörü’ne FETÖ desteği!

Kanun teklifini engellemeye çalışan gruplara FETÖ de dahil oldu. AK Parti'yi hedef alan FETÖ'nün internet sitesi, kanun teklifiyle 'katliam yapılacağı' öne sürülerek kanun teklifine yönelik kara propaganda yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2024 19:51 GÜNCELLEME 03.06.2024 19:55 GÜNCEL
‘Köpek terörü’ne FETÖ desteği!
‘Köpek terörü’ne FETÖ desteği!
  • Haber7

Başıboş köpek sorunu, Türkiye’de baştan çocuklar olmak üzere vatandaşların ölüm ve yaralanmalarına neden olmaya devam ederken azgın bir grup çözümsüzlüğü dayatmaya devam ediyor.

Kanun teklifi için çalışmalar başlatılmasından bu yana Batılı ülkelerin medya organları ve sözde ‘hayvansever’ bazı gruplar, Türkiye’de köpek terörüne yönelik ajitasyon ve algı operasyonlarıyla çözüm için atılan adımların önüne geçmeye çalışıyor.

KARA PROPAGANDAYA FETÖ DE DAHİL OLDU

AK Parti tarafından Meclis Başkanlığı’na sunulacak olan kanun teklifine yönelik algı operasyonları ve kara propagandaya FETÖ de dahil oldu. Başıboş köpeklerin uyutulduğu ABD, Almanya, İngiltere, İsveç gibi firar ettikleri ülkelerden Türkiye’nin sokakları için ahkam kesen FETÖ’cüler, kanun teklifiyle ‘katliam’ yapılacağını öne sürdü.

FETÖ’nün firari isimleri tarafından yönetilen Tr724 sitesinde müstear isim kullanan bir FETÖ’cü “‘Merhametsiz’ AKP: Adım adım katliama…” başlıklı bir yazı yayınlandı. Yazıda yasa ile birlikte köpeklerin katledileceği öne sürülerek ‘köpek terörü’ne destek verildi. Başıboş köpek tehdidinin bulunmadığı ülkelerden yazı paylaşan FETÖ’cüler, vatandaşların başıboş köpekler tarafından öldürülen çocuklarıyla ilgili tek bir satır yazmadı.

 

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 121 TÜMÜ
  • Mustafa 1 hafta önce Şikayet Et
    Günün sözü: "Reis'e düşmanlık eden eninde sonunda yoldan çıkmaya mahkumdur."
    Cevapla
  • Hakan 3 hafta önce Şikayet Et
    Bağış adı altında toplanan paraların izi çok iyi sürülmeli.
    Cevapla
  • ötmeyin oradan 3 hafta önce Şikayet Et
    15 temmuzda gördük merhamet neymiş ne degilmiş, kimdeymiş kimde yokmuş.
    Cevapla
  • mine 3 hafta önce Şikayet Et
    fettuşilere karşı yek vücud olmak tek görevimiz olmalı hükümete yardım etmemiz lazım kopeklerden kurtulmamız ilazım kahrolsun fettuşiler ve ite tapanlar
    Cevapla
  • R bey 3 hafta önce Şikayet Et
    Bunları aynı kafese koyacaksınız,aşırı çoğalmayı görsünler,yazık insanlar soklarda yürüyemiyecek hale geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR