İstanbullu Gelin 87.bölüm fragmanı: Hafızalardan asla silinmeyecek final!

İstanbullu Gelin 86.son bölümde; Aldıkları evlat edinme kararı sonucunda gerekli tüm prosedür işlemlerinde bulunmaya başlayan Adem ve Güneş nikah kıyarak sonsuz beraberliğe adım attı. İstanbullu Gelin son bölümde; Yaşadığı bütün ızdırap ve kederden kurtulmak isteyen Esma, Süreyya'dan kendisini ölüme terk ederek hayatına son vermesini isterken onu büyük bir çaresizliğe itti. İstanbullu Gelin 87.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2019 23:12 GÜNCELLEME 31.05.2019 23:12 MEDYA
İstanbullu Gelin 87.bölüm fragmanı: Hafızalardan asla silinmeyecek final!
İstanbullu Gelin 87.bölüm fragmanı: Hafızalardan asla silinmeyecek final!

Star TV ekranlarında 24 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 86.son bölümde; Tüm dünyası başına yıkılan, Garip'in vefatıyla hayatın anlamı ve yaşama amacı bir anda elinden kayıp giden Esma'nın içindeki kor gibi yanan yangın şiddetini bir an olsun eksiltmeyerek daha da kötü sonuçlar doğurmaya başladı. İstanbullu Gelin son bölümde; Hem yakalandığı hastalığın hem de yaşadığı psikolojik travmanın verdiği etkiyle tamamen akıl dışı eylemlerde bulunmaya başlayan Esma, Süreyya'dan şimdiye kadar çektiği tüm elem ve ızdıraba bir son vermesi adına çok vahim bir teklifte bulunarak bütün yükü omuzlarına yükledi. Daha fazla dayanacak takadi kalmayan Esma'nın kendisini ölüme mahkum etmesini istemesi üzerine derinsen sarsılan Süreyya, her ne kadar annesinin hissettiği acıyı anlasa da bunun düşüncesini daha aklından geçirememesinin ardından İstanbullu Gelin 87.bölüm fragmanı bekleniyor. İki arada bir derede kalan Süreyya, en sonunda tercihini yaparak Esma'nın akıllara durgunluk veren isteğini asla yerine getiremeyeceğini dile getirip duygu yüklü bir konuşmada bulunmasının akabinde İstanbullu Gelin 87.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diğer taraftan ilişkilerini dolu dizgin yaşayan Güneş ve Adem ise çocuk edinebilmek adına yerine getirilmesi lazım gelen önemli bir adım olan evlilik gerçekleştirip yuva kurarken, onların dünya evine girdiğini kendi ağızlarından duyan Dilara'nın ise büyük bir yıkım yaşamasının sahne olduğu diziye dair gelişmeler!

 

 

Yasak Elma 48.bölüm fragmanı? Bir dönem kapanıyor! Şimdi onun sırası...

İSTANBULLU GELİN 87.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Star TV’de üç sezon boyunca yayın macerasını aralıksız devam ettiren ve final için geri sayıma başlanan  İstanbullu Gelin 87.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

İSTANBULLU GELİN 87.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi ilgi ve beğeniyle takip edilen isimlerin oluşturduğu İstanbullu Gelin 87.bölümüyle 31 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de sürprizlerle dolu gelişmelerle Star TV ekranlarındaki yerini alacak.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İstanbullu Gelin son bölümde; Esma’nın konağa dönüşüyle Boranlar için artık yeni bir dönem başlamaktadır. Bu yeni sürece alışmak herkes için zor olsa da tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. Adem’in evliliği ve evlat edinme kararının yankıları aileye nefes aldırır. Umutlar yeniden yeşermekteyken Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanmaktadır.