Kadın 65.bölüm fragmanı? Olaylar hiç tahmin edilemeyecek raddeye geliyor!

Kadın 64.son bölüm sezon finalinde; Sarp, fotoğraf mevzusunun izahını yapmak için gayret sarf ederken Bahar'ın kendisine hiçbir surette inanmadığını görmesi üzerine tüm gemileri yakmasıyla beraber kızılca kıyamet koptu. Kadın son bölümde; Sarp ve Arif her şeyi bir kenara bırakıp, birdenbire durumu kötüleşerek kendini yerde bulan Bahar'ı alelacele hastaneye götürmeye çalıştıkları esnada yolda kaza üstüne kaza geçirdi. Kadın 65.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2019 14:04 GÜNCELLEME 06.06.2019 14:04 MEDYA
Kadın 65.bölüm fragmanı? Olaylar hiç tahmin edilemeyecek raddeye geliyor!
Kadın 65.bölüm fragmanı? Olaylar hiç tahmin edilemeyecek raddeye geliyor!

Fox TV ekranlarında 28 Mayıs Salı tarihinde yayınlanan Kadın 64.son bölüm sezon finalinde; Sarp, fotoğraf mevzusu hakkında kendisinden bir açıklama bekleyen Bahar'a her ne kadar işin gerçek yüzünü açıklamak için büyük bir efor sergilese de onun bu söylediklerinin bir yalanmış gibi tutum içerisine girdiğini görmesiyle yer yerinden oynadı. Kadın son bölümde; Her defasında ne yaparsa yapsın Bahar'ın güvenini ve inancını kazanamayan Sarp'ın artık daha fazla sabır gösterecek gücü kalmayarak ipleri tamamen kopardı ve onun canını acıtacak sözlerde bulunarak tepkisini son derece sert bir şekilde ortaya koydu. Sarp'ın suçlayıcı tavrını gören ve sırf Arif'i sevdiği için kendisine bu şekilde davrandığını duyan Bahar ise bir anda tüm kinini ve nefretini kusup geçmişten bu güne biriktirdiği ne varsa her birinden dert yanarak tüm kapıları yüzüne kapatmasının ardından Kadın 65.bölüm fragmanı bekleniyor. Bahar, en başından beridir Sarp'ın hayatında olmasının ve şimdiye kadar ona yaşattığı her şeyden duyduğu pişmanlığı acı bir şekilde yüzüne vurup kendisinden nefret ettiğini haykırmasının akabinde Kadın 65.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar'ın okuldan gelen evlatlarını karşılayacağı esnada hiç beklenmedik bir anda kötüleşerek yere düşüp bayılması üzerine herkesin aklı başından giderken, Sarp ve Arif ise aralarındaki husumeti bir kenara bırakarak Bahar'ı bir an evvel hastaneye yetiştirecekleri esnada yolda kaza üstüne kaza geçirmelerinin sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.bölüm fragmanı? Her birinin hesabı kesildi!

KADIN 65.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 65.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

kadın

KADIN SON BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kadın son bölüm sezon finalinde; Emre’nin Arda’yı getirmesi üzerine Ceyda en mutlu günlerinden birini yaşar. Arda ve Emre’yi bir arada görmek onu hem sevindirmiş, hem de duygulandırmıştır. Şirin bu defa her şeyden habersiz iyi bir şeye vesile olmuştur. Fotoğraf olayından sonra artık Şirin’in yaptıklarını daha fazla kaldıramayan Enver ise Şirin’e büyük bir rest çeker. Bunun sonucunda Şirin’in yapacağı ve herkeste büyük bir şok etkisi yaratacak şey ne olacak?

Bahar’ın birdenbire yolda bayıldığını gören Sarp, Arif ve Hatice çok korkmuştur. Herkesin aklında ise tek bir soru vardır; Bahar’ın hastalığı tekrar mı nüksedecek? Panik içinde hastaneye gitmek için yola çıkmaları üzerine yaşanacak korkunç sürpriz ise kimi, nasıl etkileyecektir?