Bir Zamanlar Çukurova 36.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Baştan sona detaylar!

Bir Zamanlar Çukurova 35.son bölüm sezon finalinde; Züleyha'nın karnında taşıdığı çocuğun babasının Yılmaz olduğunu düşünen Demir, hem kendisinin hem de Züleyha'nın canına kıymaya kalkışsa da içinden söküp atamadığı sevdası tüm bu yapmak istediklerine engel oldu. Bir Zamanla Çukurova son bölümde; Gaffur'un gizlediği eski kimliklere ulaşan Yılmaz, aklındaki belirsizliklerin ve kuşkuların gölgesinde Müjgan'la hayatını birleştirdi. Bir Zamanlar Çukurova 36.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2019 23:35 GÜNCELLEME 07.06.2019 23:35 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova 36.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Baştan sona detaylar!
Bir Zamanlar Çukurova 36.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Baştan sona detaylar!

ATV ekranlarında 30 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 35.son bölüm sezon finalinde; Züleyha'nın bir kez daha annelik duygusunu tadacağı gelişmesiyle beyninden vurulmuşa dönen Demir, çocuğun babasının kendisi olmasının imkansızlığını bildiği için Yılmaz'dan olduğu düşüncesine kapılması üzerine taş üstünde taş bırakmadı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Olayın etkisini ne yaparsa yapsın bir türlü üzerinden atamayan ve yaşananları asla gururuna yediremeyen Demir'in gözünü kan bürüyerek kendi yaşamını noktalamaya kalksa da başarılı olamazken, Züleyha'yla yüzleşerek aslında başından sonuna kadar kendisinden saklanan gerçeklerin tamamını bildiğini yüzüne çarptı. Demir, Züleyha'nın karnında taşıdığı çocuğun bir başkasından olduğunu bile bile evlendiğini itiraf ederek kendisi için yaptığı fedakarlığı gözler önüne sererken, Züleyha ise onun bilmediği başka bir gerçeği daha haykırarak sırf sevdiği adamın öldürülmemesi için kendisiyle evlenmeye razı geldiğini açıklamasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 36.bölüm fragmanı bekleniyor. Duydukları karşısında eli kolu bağlanarak ne yapacağını bilemez hale gelen Demir, her ne kadar namlusunu Züleyha'ya doğrultup hayatını sonlandırmaya çalışsa da bitip tükenmeyen sevdası buna mani olurken, Gaffur'un geçmişte kendisinden sakladığı eski kimliklere ulaşan Yılmaz ise kafasını kurcalayan soru işaretleriyle Müjgan'la sonsuz birlikteliğe adım atmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbinden Züleyha'ya ait geçmeyen derin izleri silip atmak istediği için Müjgan'a kalbinin kapılarını sonuna kadar aralayan Yılmaz, düğünün ertesi günü Züleyha'nın kendisine yazdığı itiraf mektubunu okuyup neye uğradığını şaşırmasının sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının olmazsa olmaz projelerinden bir tanesi haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 36.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm sezon finalinde; Nihayet düğün günü gelmiştir! Müjgan telli duvaklı gelin olur! Düğün öncesinde Yılmaz ve Demir karşılaşır. Yine silahlar çekilir. Demir’in silahı bırakması gerektiğini konuşmak için Hünkar’a giden Fekeli, onu da düğüne davet eder!

Konak’ta ise işler çığırından çıkmıştır. Züleyha’nın hamileliği tüm sırların da ortaya çıkmasını tetikleyecektir. Demir en başından bu yana tüm yalanlardan haberdar olduğunu itiraf eder! Züleyha’yı iffetsizlikle suçlar! 

Züleyha, artık hayatına o konakta devam etmek zorunda kalacağını düşünürken, Yılmaz da aklından Züleyha’yı tamamen çıkarmaya çalışır.

Saniye ve Gaffur cephesinde de savaş devam etmektedir. Saniye Gaffur’u evden atar. Konağın bahçesindeki duvar yıktırılınca, Gaffur'un zulası ortaya çıkar ve zulada sakladığı sahte kimlikler ile Züleyha'nın mektubu Yılmaz'ın eline geçer.

Tüm karmaşaya rağmen düğün gerçekleşir. Hünkar, Fekeli ile yan yana düğüne katılır. Müjgan mutlu, Yılmaz ise şaşkındır! Düğüne katılan İstanbul’dan gelen misafirler herkesi bir geceliğine bile olsa, güzel şeylere yaşamaya inandıracaktır.