Yasak Elma 48.bölüm fragmanı! Gidişatı tepetaklak eden olaylar zinciri!

Yasak Elma 47.son bölüm sezon finalinde; Ender, tam da uzun bir zamandır arzu ettiği gibi Yıldız'ın sonradan sahip olduğu hayatı elinden tere yağından kıl çeker gibi alsa da yaklaşan ölümcül tehlikenin farkında bile değildir. Yasak Elma son bölümde; Şahika'nın karanlık tarafıyla ilk kez yüzleşmesiyle hevesi kursağında kalan Ender'in başına sert bir nesneyle darp edilmesi sonucunda boğazın serin sularında kendini buldu. Yasak Elma 48.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2019 13:58 GÜNCELLEME 06.06.2019 13:58 MEDYA
Yasak Elma 48.bölüm fragmanı! Gidişatı tepetaklak eden olaylar zinciri!
Yasak Elma 48.bölüm fragmanı! Gidişatı tepetaklak eden olaylar zinciri!

Fox TV ekranlarında 27 Mayıs Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 47.son bölüm sezon finalinde; En başından beridir Halit-Yıldız'ın birlikteliğini sonlandırarak aralarında hiçbir bağ kalmamasını ve Yıldız'ın şimdiye dek elde ettiği her şeyi bir çırpıda kaybetmesini sağlamak hedefiyle hazırladığı son plan başarıyla sonuçlandı. Yasak Elma son bölümde; Halit, eski eşinin ağına düşüp Yıldız'ın suçlu olduğunu zannetmesi üzerine evliliğini noktalama kararı almakla da kalmayıp herkesin gözleri önünde kapı dışarı ederken, elinde avucunda hiçbir şey kalmayan Yıldız ise olayın etkisinden uzun bir süre çıkamayıp intikam yeminleri savurdu. Yıldız karşısında ezici bir üstünlük sağlayan Ender, galibiyetinin tadını çıkarmaya başlarken Şahika ise Ender'in gücünü ve zenginliğini yerle bir etmek adına planlarını tıkır tıkır işlemeye koyularak kaleyi içten fethetmek için Halit'la arasındaki samimiyeti ilerletmesinin ardından Yasak Elma 48.bölüm fragmanı bekleniyor. Yıldız, hiçbir kabahati olmadığı halde günah keçisi ilan edilmesi üzerine gözünü kan bürüyüp Ender'e ölüm tehdidinde bulunarak korkusuzca meydan okumaya devam ederken, Ender'in bir diğer azılı düşmanı olan Şahika da gözünü dahi kırpmadan canına kıyabileceğine yönelik aba altından sopa göstermesinin akabinde Yasak Elma 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Final bölümünde ise; İskelede bulunan Ender'in sürpriz bir kişi tarafından başına sert bir nesneyle darp edilmesiyle dengesini kaybederek boğazın serin sularına yuvarlanmasının sahne olması sonrasında Yasak Elma yeni sezon fragmanı ekranlara taşındı.

YASAK ELMA 48.BÖLÜM FRAGMANI (YENİ SEZON FRAGMANI) YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata-Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’in üstlendiği ve yapımcılığında Fatih Aksoy’un bulunduğu MED Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında izleyicisini ağırlayan Yasak Elma 48.bölüm fragmanı (yeni sezon fragmanı) yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Yıldız evden atılmasının üzüntüsünü yaşarken, Ender zaferinin keyfini süreceğini sanarak yanılır. Şahika’nın neyin peşinde olduğuna uyanması uzun sürmez.  Yıldız kendi masumiyetini ispatlamak isterse de, Halit artık Yıldız’ı düşünecek durumda değildir. Şahika planını uygulamak için dört elle çalışırken, Yiğit’i tamamen kendi yörüngesine almıştır. Ender, Şahika’nın gerçek yüzünü Halit’e anlatmak isterken düşmanının Yıldız gibi olmadığını ve çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduklarını anlayacaktır.