Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.bölüm fragmanı? Tertemiz bir sayfa açtılar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.son bölüm sezon finalinde; Çakırbeyliler-Façalılar, bundan böyle aralarındaki tüm buzları eritip süregelen husumete bir son vermeleri üzerine aralarında dostluk bağları oluşmaya başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır, azılı husumetlilerinden hem Tahsin'in hem de Zeki'nin canına kıyarken gözünü kan bürüyen Selcan tarafından silahlı saldırıya uğrayarak vuruldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2019 13:00 GÜNCELLEME 08.06.2019 13:00 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.bölüm fragmanı? Tertemiz bir sayfa açtılar!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.bölüm fragmanı? Tertemiz bir sayfa açtılar!

ATV ekranlarında 29 Mayıs Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.son bölüm sezon finalinde; Tüm imkansızlıklara rağmen beraberliklerini sürdürmeye devam eden İlyas ve Ömür'ün nişan töreni merasimiyle birlikte, Façalılar ve Çakırbeyliler artık geçmişten bu yana devam eden aralarındaki düşmanlığı noktalayıp birbirlerine zeytin dalı uzattılar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Kendisine ve ailesine zarar verecek eylemlerde bulunan her bir husumetlisinin hesabını keserek ortadan kaldırmak için eline geçen tüm fırsatları en iyi şekilde değerlendiren Hızır, baş düşmanlarından gerek Tahsin'in gerekse Zeki'nin hayatına son vermesi sahne oldu. Kin ve intikamdan başka hiçbir şey düşünemez hale gelen Selcan, kardeşlerine yapılanların bedelini en ağır biçimde ödetmek hedefiyle gözüne Hızır'ı kestirerek en savunmasız anında silahlı saldırı faaliyetinde bulunmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.bölüm fragmanı bekleniyor. Selcan'ın ölümcül planının başarıya ulaşması sonucunda Hızır'ı tam on ikiden vurup ölümün eşiğine doğru sürükleyerek Çakırbeyliler için büyük bir tehdit unsuru oluşturmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Final sahnesinde, herkese ve her şeye meydan okuyup ilişkilerini sürdürerek bugünlere gelen Ömür ve İlyas en sonunda muradına erip nişanlanırken, düzenlenen nişan töreni merasiminde Behzat ve İlyas'ın birlikte Ankara havası eşliğinde oynamalarıyla keyifli ve eğlenceli anlar yaşandı.

 

 

Kadın 65.bölüm fragmanı? Tüyler ürperten olay çok ciddi hasarlara gebe!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 140.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm sezon finalinde; Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır.

Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir. Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.