Kuruluş Osman dizisi nokta atışı yaptı! Yepyeni transferiyle gümbür gümbür geliyor...

Senaryosuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da izleyicilerin dikkatini daima diri tutmayı başaran Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Yeni sezonda hangi gelişmelerin yaşanacağı sabırsızlık içerisinde beklenirken Kuruluş Osman'ın yapımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ ekibe transfer edilen sürpriz ismi sosyal mecra üzerinden seyircisiyle paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2020 22:49 GÜNCELLEME 25.08.2020 22:49 MEDYA
Kuruluş Osman dizisi nokta atışı yaptı! Yepyeni transferiyle gümbür gümbür geliyor...
Kuruluş Osman dizisi nokta atışı yaptı! Yepyeni transferiyle gümbür gümbür geliyor...

Yeni yayın dönemi itibariyle Kuruluş Osman dizi projesinin oyuncu kadrosundan senaryo gereği eksilecek isimler olduğu gibi dahil edilen sürpriz oyuncuların da olması tutkunlarını dört gözle bekleyişe sürükledi. Pandemi sürecinin araya girmesinden ötürü erken bir tarihte sezonu bitirmek mecburiyetinde kalınması nedeniyle de 2.sezonun bir an önce başlaması için nefesler tutulurken geçtiğimiz haftalarda Kuruluş Osman bünyesine Cüneyt Arkın'ın katıldığı iddiası ileri sürülmüştü.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Cüneyt Arkın'ın yeni sezonda kadroya ekleneceği iddiası medya gündeminde uzun bir süre yankılarını hissettirmeye devam ederken Kuruluş Osman dizisinin başarılı yapımcısı Mehmet Bozdağ müjdeli haberi sosyal medya platformu aracılığıyla verdi.

Nihat Hatipoğlu, Korona Virüsü'ne mi yakalandı | Sağlık durumu netlik kazandı! Hastalığı nedir?

 

Kuruluş Osman'ın yapımcılığında yer alan Mehmet Bozdağ'ın kişisel Twitter sayfası üzerinden gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda seyircisinin Cüneyt Arkın'ı yeni yayın dönemi itibariyle dizide görecekleri sürprizini paylaşarak; ''Niye çok seviliyor? Niye herkesin kahramanı? Çünkü gönlüyle konuşuyor. Gönlüyle bakıyor. Bu güzel gönülle yeni sezonu ve karakterini konuştuk. Hoşgeldin Cüneyt Arkın!'' şeklinde ifadelere yer verdi.

MasterChef Türkiye'de yağmurdan kaçarken doluya tutuldu! Yarışmadaki ayrılığı çok erken oldu!

YORUMLAR 123 TÜMÜ
  • TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihle alakası olmayan dirilişler kuruluşlar birde uyanışlar :) yarın ne çıkacak bekleyip görecez. ama sabredin az kaldı bir efsanenin yarım kalan hikayesi yeniden başlıyor kurtlar vadisi geri dönüyor POLATIM ALEMDARIM sahalara dönüyor. dirilişler kuruluşlar birde uyanışlar mehmet bozdağ kurtlar vadisi oyuncularını diziye almaya başlıyor:) seni sinsi kedi seni :) polat alemdar sahalara dönünce tozunuz kalmayacak :)
    Cevapla
  • ABDULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarih dizisi mi yoksa romantik tarih mi belli değil. Maalesef olmamış, senaryo toparlansa olabilir ama şu aşamada ortalama bir dizi
    Cevapla
  • Seekan 3 yıl önce Şikayet Et
    Burak özçivit cuk diye oturdu kimse bu kadar beklemiyordu ben dahil .... Ve şunu söylim bu diziyi Barbaros bile geçemez...... Engin Alan yine pişman olacak......
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Burak Özçivit yani Osman bey filimin hakkını vermis.Yalnız samsa çavuş,turgut vs.olmaması haksızlık yapıldı osmana.
    Cevapla
  • vatansever.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Abuk, subuk, ahlaksız dizileri izlemektense bu haliyle de DİRİLİŞ OSMAN'I izlemek lazım.. yoksa gençlik elden gidiyor... Burada yorum yapan bazı genç arkadaşlar, İZLEMEK İSTEMİYOR OLABİLİRSİNİZ..Ama, bu şekilde ağır yorumlar yapmaya hakkınız yok diye düşünüyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR