Nihat Hatipoğlu, Korona Virüsü'ne mi yakalandı: İşin aslı tam olarak nedir? Durumu kesinleşti!

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu hakkında sosyal mecra aracılığıyla aracılığıyla Korona Virüsü salgınına yakalandığı yönünde ileri sürülen iddialar gündemde çığ gibi büyümeye başlamıştı. Covid-19 testinin pozitif çıktığı hakkında ortaya atılan iddialar, asistanının yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda asılsız çıktığının bilgisine ulaşılmakla beraber ciğerlerinde bir sorun çıktığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2020 14:00 GÜNCELLEME 25.08.2020 14:16 MEDYA
Nihat Hatipoğlu, Korona Virüsü'ne mi yakalandı: İşin aslı tam olarak nedir? Durumu kesinleşti!
Nihat Hatipoğlu, Korona Virüsü'ne mi yakalandı: İşin aslı tam olarak nedir? Durumu kesinleşti!

Ülkemizde geniş bir kesim tarafından yakından takip edilen ve uzun yıllardır televizyon ekranlarında dini günlerde yayınlarını gerçekleştiren Nihat Hatipoğlu'nun Korona Virüsü salgınına yakalandığı iddiasının yankıları hızlı bir şekilde çoğalmaya başladı. Bilhassa sosyal medya platformu üzerinden kullanıcılar Nihat Hatioğlu'nun adını etiket olarak kullanarak hastanede yaptırmış olduğu Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığı hususunda iddialarda bulunmaya başladı.

 

Nihat Hatipoğlu'nun salgın hastalığına yenik düştüğü iddialarının ardı arkası kesilmezken aradan çok geçmeden İlahiyatçı Nihat Hatioğlu'nun sosyal mecradaki kişisel hesabı aracılığıyla Korona Virüsü'ne yakalandığı iddialarına yönelik resmi açıklama gerçekleştirildi. Çoğu kişi onun Covid-19 tedavi sürecine başladığını zannederken aslında gerçek zannedildiğinden çok başka çıktı ve ciğerleriyle alakalı bir problem yaşadığının bilgisine ulaşıldı.

Nihat Hatipoğlu'nun resmi Facebook hesabından paylaşılan fotoğraf gönderisinin hemen altına sağlık durumuna ilişkin bilgilendirme yapılarak,  “Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam” ve “Ya şafi Hocamız tedavi görüyor. Duanızı rica ediyoruz.” şeklinde ifadelere yer verilmesiyle sağlık durumu öğrenildi.

 

NİHAT HATİOPOĞLU’NUN OĞLU KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ! SAĞLIK DURUMU NASIL?

Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu, babasının şu anki sağlık durumu hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Dostlar çok soran oldu. Hocamızın rahatsızlığı Covid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz. Hocamız Allah’a binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile..’’

KORONA VİRÜSÜ'NE YAKALANDIĞI İDDİA EDİLEN NİHAT HATİPOĞLU KİMDİR?

11 Mayıs 1955 senesinde Diyarbakır'da hayata gözlerini açan Nihat Hatipoğlu, ilkokulu eğitimini Siirt ve Malatya'da bitirirken lise eğitimini ise Uşak İmam Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'nde 1975 senesinde tamamlamıştır.

Lisans eğitimini de, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde 1981 senesinde tamamlayarak mezun olan Nihat Hatipoğlu, 2000 senesinde Doçent olurken 2012 senesine gelindiğinde ise Profesör olmuştur.

2004 senesinin Ramazan ayında Flash TV kanalında, 2005 senesinin Ramazan ayında ise Star TV ekranlarında hazırlığı Sahur programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Aynı sene yine Star TV ekranlarında ‘’Dosta Doğru’’ adlı programın sunuculuk koltuğunda oturan Nihat Hatipoğlu, şu anki dönemde ATV ekranlarında dini programlarını sürdürmektedir.

YORUMLAR 3
  • Ö. D 3 yıl önce Şikayet Et
    RABIM acil şifalar versin tüm hastalara ve hocamıza
    Cevapla
  • Musa Batman 3 yıl önce Şikayet Et
    nurlu insan Allah şifa versın amin
    Cevapla
  • Resim 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah im SAFI isminle hem nihat hocamıza Hem butun hastalara Sifa ver Ya Rabbim Sifa Senden Rabbim Suphesiz Sen herseyin en iyisini bilensin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR