MasterChef Türkiye'de yağmurdan kaçarken doluya tutuldu! Yarışmadaki ayrılığı çok erken oldu!

Yarışmaya katılım gösterdikleri ilk günden itibaren kendilerini çekişmeli bir rekabet sisteminin tam ortasında bulurken MasterChef Türkiye'ye veda eden eden kesinliğe kavuştu. Toplamda iki aşamalı gerçekleşen eleme turunda servis ettiği tabağı diğer yarışmacı kişilere nazaran en az puan alan Sedat, MasterChef Türkiye kadrosundan ilk ayrılan isim olarak kendisini destekleyenleri üzdü.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2020 11:27 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:42 MEDYA
MasterChef Türkiye'de yağmurdan kaçarken doluya tutuldu! Yarışmadaki ayrılığı çok erken oldu!
MasterChef Türkiye'de yağmurdan kaçarken doluya tutuldu! Yarışmadaki ayrılığı çok erken oldu!

MasterChef Türkiye'de 23 Ağustos Pazar tarihinde 2 kademeli olarak düzenlenen eleme oyunu heyecanı gerek yarışmacıları ve jüri üyelerini gerekse ekran başındaki seyircisini sarıp sarmaladı. Her oyunda olduğu gibi eleme oyununda da kısa bir zaman içerisinde yapabileceklerinin en iyisini göstermek ve seçmiş oldukları malzemelerle özgün bir sunumla jüri üyelerini ağırlamak isteyen MasterChef Türkiye yarışmacıları eleme oyununda zor anlar yaşadı.

 

Nihat Hatipoğlu, gerçekten Korona Virüsü'ne mi yakalandı: Covid-19 testi pozitif mi çıktı?

Bir önceki bölümde yarışmacı isimlerin belirledikleri isimler neticesinde eleme potasında yer alan Sedat, Ayyüce, Esra, Duygu, Eray ve Celal oynayacakları eleme oyununun ''bireysel yaratıcılık'' isimli kısmında zaman sınırı olması nedeniyle mutfaktan hızlıca getirdikleri malzeme listesiyle kendilerine en çok güvendikleri yemekleri hazırladılar. 1.etabın sonuna gelindiğinde ise Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın performansını iyi buldukları yarışmacıları Ayyüce, Eray ve Duygu olarak belirledi.

 

Zuhal Topal'la Sofrada ne zaman yeni sezonuyla başlangıç yapacak? Kesin tarih açıklandı!

MasterChef Türkiye'nin 2.etabında ise eleme potasında kalan üç yarışmacının veda eden isim olmamak adına tüm marifetlerini sergileyip bu kez şeflerin kendilerinden istemiş oldukları ciğer sarma tarifini hazırlamalarını talep etti. Toplamda 40 dakika içerisinde şeflerin arzu ettikleri kıstaslara en uygun tabağı hazırlayan isimler Celal ve Esra olurken, en az başarılı tabak ortaya çıkaran Sedat ise MasterChef Türkiye'den ayrılan isim olarak karşımıza çıktı.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Oeykol 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende burda yorumlar gibi yaptıkları yemekleri yedim hiçbiri beş para etmez demiysem yemedim çünkü yorum yapan herkes gibi. Yemek programında taraf olmak neyin kafası
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaratıcılık kelimesi bu kadar rahat kullanılmamalı. Tek yaratıcı ALLAH.
    Cevapla
  • Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Sedat başarılı ve kibar bir kişiydi talihsizliği elenmesine sebep oldu biz bayarılı olduğunu düşünüyoruz jüri 3 kişi olmamalı
    Cevapla
  • Semanur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende sedayı destekliyorum fakat tabağın güzel olup olmadığını nerden biliyorsun anlamadım
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun batı hayranı ve. Kanal da öyle
    Cevapla
  • lokantacı 55 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk mutfağından yemek gören var mı?Roller belli oynayanlar belli..
    Cevapla
  • BirBileneSor 3 yıl önce Şikayet Et
    Programın tüm bölümlerini izlemediğin yorumundan belli. Tulumba tatlısından adana kebabına varana kadar her şeyi yaptılar, yapıyorlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR