Sen Çal Kapımı 7.bölüm 2.fragmanı: Gönlünde derin iz bıraktı! Silip atabilmesi mümkün değil

Sen Çal Kapımı 6.son bölümde; İnatçı bir yapıya sahip olan Eda'nın iş hayatında kimsenin uyarılarını dinlemeyip başına buyruk hareket etmesi üzerine yıkıcı sonuçlarla karşılaşırken yine en büyük desteği Serkan'dan aldı. Sen Çal Kapımı son bölümde; Serkan'ın uzun yıllar önce hayata veda eden ağabeyi hakkındaki sırrını Eda'yla paylaşması ikili arasındaki bağları kuvvetlendirdi. Sen Çal Kapımı 7.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2020 00:08 GÜNCELLEME 27.08.2020 00:08 MEDYA
Sen Çal Kapımı 7.bölüm 2.fragmanı: Gönlünde derin iz bıraktı! Silip atabilmesi mümkün değil
Sen Çal Kapımı 7.bölüm 2.fragmanı: Gönlünde derin iz bıraktı! Silip atabilmesi mümkün değil

19 Ağustos Çarşamba tarihinde yayına giren Sen Çal Kapımı 6.son bölümde; Eda, Yapamayacağını düşündüğü bir şeyi aslında yapabildiğini göstermek ve Aydan Hanım'ın hastalığını yenmesi adına ilk duygusal adımı atarak ona hayatı boyunca unutamayacağı bir sürpriz hazırlaması sahne oldu. Sen Çal Kapımı son bölümde; Her yıl 19 Ağustos tarihinde ''Yok günü'' ilan edip ortalıklardan kaybolduğunun öğrenen Eda, hiç vakit kaybetmeden Serkan'ın peşine düşüp işin bilinmeyen yüzünü ortaya çıkarmak için kolları sıvarken bizzat kendisinden duydukları karşısında gözyaşlarına hakim olamasıyla duygu dolu dakikalar yaşandı. Sen Çal Kapımı yeni bölümde, Eda, çok uzun seneler evvel yaşam savaşını kaybederek son nefesini veren ağabeyinin kendisinden istemiş olduğu sözü yerine getirebilmek için aslında kayıplara karıştığını duyarken Serkan ise onun iş hayatında duygularına göre hareket etmemesi ve akılcı çözümler geliştirmesi adına önemli bir nasihatte bulundu. Sırf müşterisinin mutluluğuna ortak olup hayallerini gerçekleştirebilmek için sınırları zorlayan ve olmayacağını bile bile uygun şartları oluşturmak için üstün bir çaba gösteren Eda'nın başarısızlığa uğraması üzerine Serkan gözyaşlarını silip desteğiyle kendisine kol kanat gerdi.

Mucize Doktor 2.sezon fragmanı | Bildiğiniz her şeyi unutun: Ters köşeye yatırmaya geliyor!

 

SEN ÇAL KAPIMI 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve yapımcılığında Asena Bülbükoğlu'nun yer aldığı, senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği MF Yapım imzasıyla her Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında yayına giren Sen Çal Kapımı 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

Nizamı Alem dizi projesinde isim değikliği kararı alındı! Uyanış: Büyük Selçuklu TRT1'e geliyor

SEN ÇAL KAPIMI 6.BÖLÜM FRAGMANI!

SEN ÇAL KAPIMI 7.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel gibi isimlerin bulunduğu Sen Çal Kapımı 7.bölümü 26 Ağustos Çarşamba tarihinde Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 2
  • Tarık 3 yıl önce Şikayet Et
    Konuyla alakası yok ama Kerem Bursin ikizler ancak Serkan daha çok oğlak gibi yani yalnızlıga düşkünlüğü mantıklı oluşu falan
    Cevapla
  • Ayaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Serkan Eda dan Eda da Serkan dan etkilendi bakalım yeni bölümde neler olacak merakla bekliyoruz : )
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR