Bay Yanlış 9.bölüm 2.fragmanı: Sınırları zorlayıp baltayı taşa vurdu! Bardağı taşıran son damla

Bay Yanlış 8.son bölümde; Günden güne ilişkilerinde ilerleme kaydettikleri esnada Özgür ve Ezgi'nin karşısına engellerin çıkması üzerine gelişen olaylar arap saçına dönmeye başladı. Bay Yanlış son bölümde; Etrafındaki kişiler de onların birbirine karşı koyamadığı duyguların varlığından anında haberdar olurken, bu birlikteliğin başlamaması için ellerinden geleni ardına koymadılar. Bay Yanlış 9.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2020 22:43 GÜNCELLEME 27.08.2020 22:43 MEDYA
Bay Yanlış 9.bölüm 2.fragmanı: Sınırları zorlayıp baltayı taşa vurdu! Bardağı taşıran son damla
Bay Yanlış 9.bölüm 2.fragmanı: Sınırları zorlayıp baltayı taşa vurdu! Bardağı taşıran son damla

21 Ağustos Cumartesi tarihinde ekrana gelen Bay Yanlış 8.son bölümde; Artık hissettiklerinden emin oldukları tarifi mümkün olmayan duyguları itiraf etmek konusunda güçlük çeken ve zaman Ezgi ve Özgür, beraberliklerine gölge düşüren her bir engeli görmezden gelerek yaşadıkları anın doyasıya tadını çıkarmaktadır. Bay Yanlış son bölümde; Tam da her şey yoluna girmeye başlamışken Özgür'ün hem konuşmaları hem de davranışlarıyla Ezgi'ye karşı yakın bir ilgi içerisinde olduğunun çok geçmeden farkına varan Serdar, duyduğu rahatsızlığı imalı sözleriyle belli ederken aralarında soğuk rüzgarlar esti. Kontrolü dışında gelişen olaylara karşı atağa kalkan Serdar, Özgür'ün Ezgi'ye karşı tutumunu Yeşim'le bir araya gelip irdelemeye koyulurken sevdiği kadını kaybetmemek adına tüm imkanları zorlamasının ardından Bay Yanlış 9.bölüm fragmanı bekleniyor. Yeşim ve Serdar faktörünün yanı sıra Ezgi ve Özgür'ün birlikteliği düşüncesini kesin bir dille reddeden aileler de ''engeller listesine'' eklenerek onların arasındaki mesafeyi olabildiğince açmak ve birbirlerinden uzak durmalarına zemin hazırlamak için faaliyete geçmelerinin akabinde Bay Yanlış 9.bölüm fragmanı yayına girdi.

Sen Çal Kapımı 7.bölüm fragmanı: Veda vakti geldi çattı! Ayrılık bir hayli sarsıcı olacak...

Sefirin Kızı 2.sezon fragmanı: Bu acıya yürek dayanmaz! Göz göre göre kurşunların kurbanı oldu

 

BAY YANLIŞ 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaristliğini Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in üstlendiği ve yapımcılığında ise Faruk Turgut'un bulunduğu GOLD Film imzasıyla Fox TV'de her Cuma akşamı izleyici kitlesinin karşısına geçen Bay Yanlış 9.bölüm fragmanı sürprizlerle dolu sahneleriyle tutkunlarını ağırladı.

BAY YANLIŞ YENİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Mucize Doktor 2.sezon fragmanı: Esas sınavdan geçmeye hazırlanıyor! Şimdi işi çok daha zor...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2.sezon fragmanı | Coşkudan etekleri zil çalıyor! Aklı başından gitti...

BAY YANLIŞ 9.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunu; Can Yaman (Özgür Atasoy), Özge Gürel (Ezgi İnal), Fatma Toptaş (Cansu Akman), Serkay Tütüncü (Ozan Dinçer), Sarp Can Köroğlu (Serdar Öztürk), Suat Sungur (Ünal Yılmaz) gibi oyuncu isimlerin oluşturduğu Bay Yanlış 9.bölümü ile 28 Ağustos Cuma tarihinde saat 20:00'da Fox TV kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.