Çatı Katı Aşk 9.bölüm 2.fragmanı: Kıskançlık krizine giriyor! 'Beni katil mi etmek istiyorsun?'

Çatı Katı Aşk 8.son bölümde; Aradığı yanıtı bulamadığı için çareyi istemeyerek de olsa çekip gitmekte bulan Ateş, sevdiği kadını incitip yıpratmamak adına araya mesafe koymaya karar verir. Çatı Katı Aşk son bölümde; Her şey yolunda giderken yeni bir kriz daha patlak vererek ''sahte evlilik cüzdanının'' Sevda'nın eline geçmesi üzerine olaylar giderek arapsaçına dönmeye başladı. Çatı Katı Aşk 9.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2020 22:17 GÜNCELLEME 03.09.2020 22:18 MEDYA
Çatı Katı Aşk 9.bölüm 2.fragmanı: Kıskançlık krizine giriyor! 'Beni katil mi etmek istiyorsun?'
Çatı Katı Aşk 9.bölüm 2.fragmanı: Kıskançlık krizine giriyor! 'Beni katil mi etmek istiyorsun?'

27 Ağustos Perşembe tarihinde gelişmelerin ardı arkasının kesilmediği Çatı Katı Aşk 8.son bölümde; İşlerin her birini tek tek yoluna koymaya ve aklındaki planları hayata geçirmeye başlayan Yasemin, kafe işletmeciliğine başlayıp yeteneklerini göstermek için önemli bir adım atmıştır. Çatı Katı Aşk son bölümde, Hem dükkanda yapılması gereken görevlerin zamanında halledilmesi hem de satışlarda istedikleri verimi alabilmeleri noktasında Demir'in de kendisine yardım etmeye başlamasıyla beraber ikili arasında bağların gittikçe kuvvetlenmesini sağlamıştır. Diğer taraftan ne yaparsa yapsın beklentilerine bir türlü karşılık bulamayan ve gidişat umduğu gibi gitmediği için hayal kırıklığına uğrayan Ateş ise evden çaresiz kaldığı için evden ayrılma kararı alırken, Ayşen'in mutsuzluğunun sebebi olmamak adına birtakım hedefler belirlemesinin ardından Çatı Katı Aşk 9.bölüm fragmanı bekleniyor. Ateş, Yasemin ile başlattıkları oyunu noktalamayı kafasına koyarak maddi açıdan elini güçlendirmek adına kendini zorlu ve yorucu geçen bir çalışmanın tam ortasında bulurken sahte evlilik cüzdanının gün yüzüne çıkmasının soğuk duş etkisi bırakmasının akabinde Çatı Katı Aşk 9.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

ÇATI KATI AŞK 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenlik koltuğunda Fehmi Öztürk'ün oturduğu, senaristliğini Ramazan Demirli, Gökhan Temel, Özgür Ağaoğlu, Şeyda Delibaşı’nın kaleme aldığı yapımcılığını ise Banu Akdeniz'in üstlendiği Çatı Katı Aşk 9.bölüm fragmanı izleyici kitlesinin karşısına geçti.

 

 

ÇATI KATI AŞK 9.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunu; Furkan Andıç (Ateş Avcı), Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz), Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz), Nilay Deniz (Yasemin Çetin) gibi isimlerin oluşturduğu Çatı Katı Aşk 9.bölümüyle 3 Eylül Perşembe tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında Mia Yapım imzasıyla seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.