Mucize Doktor'dan sarsıcı haber: Fox TV'nin kararını duyar duymaz bitmesin çağrısı başlattılar

Heyecanın ardı arkasının kesilmediği gelişmeleriyle her Perşembe akşamı izleyici kitlesini ağırlayan Mucize Doktor'dan hayal kırıklığına uğratan haber geldi. Yapım şirketi tarafından sosyal medya platformunda gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, Mucize Doktor projesinin yayın hayatı resmen sona eriyor. Son dönemlerde izlenme oranlarında önemli ölçüde düşüş yaşamaya başlayan Mucize Doktor ne zaman final yapacak?

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2021 00:19 GÜNCELLEME 18.05.2021 00:19 MEDYA
Mucize Doktor'dan sarsıcı haber: Fox TV'nin kararını duyar duymaz bitmesin çağrısı başlattılar
Mucize Doktor'dan sarsıcı haber: Fox TV'nin kararını duyar duymaz bitmesin çağrısı başlattılar

Otizm ve Savant Sendromu hastalığına sahip Ali Vefa karakterinin hayat hikayesinin gözler önüne serildiği Mucize Doktor yapımının sıkı takipçilerini üzüntüye uğratacak bir haber geldi. Verilen karar neticesinde, 2019 tarihinden bu yana yayın yolculuğunda yürüyen Fox TV'nin Mucize Doktor projesinin ekran ömrü artık tükenecek. 

Teşkilat'ta beklenmedik veda! Ünlü oyuncuyu TRT1'in başarılı dizisinde artık göremeyeceksiniz

Yapımcı şirketi, sosyal mecra aracılığıyla Mucize Doktor dizisinin yayın serüveninin noktalanacağının duyurusunu gerçekleştirdi. Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği Mucize Doktor'un final tarihi de netlik kazandı.

Engin Altan'ın dizisi Barbaroslar'dan büyük müjde! Diriliş Ertuğrul'dan sonra bir ilk yaşanacak

Oyuncu kadrosunda; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor dizisi 27 Mayıs Perşembe tarihinde final bölümüyle son kez tutkunlarının karşısına geçecek.

Uyanış Büyük Selçuklu'da peş peşe ayrılık! TRT1'in rekortmen dizisinde hayrete düşüren karar...

Yapımcılığında Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı dizi severleri ağırlayan Mucize Doktor dizisinin yapımcısının açıklaması şu şekildedir:

“Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…”

YORUMLAR 4
  • Aaaaâaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi final olmamalı bence♥️♥️♥️♥️
    Cevapla
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok gec alinmi$ bir karar..20 veya eb fazla finali dahil 30 diziden fazla olanlar kabak tatadi veriyor.Cünki yeni dizileride görmek istiyorsunuz ve bunada zamaniniz olmuyor.
    Cevapla
  • Rauf 2 yıl önce Şikayet Et
    Gələcəkdə bu dizinin devamını verəcəkmisiniz?
    Cevapla
  • Rauf 2 yıl önce Şikayet Et
    Gələcəkdə bu dizinin devamını verəcəkmisiniz?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR