Uyanış Büyük Selçuklu'da art arda veda! TRT1'de umulmadık karar: İki isim yolun sonuna geldi...

TRT1'de her geçen gün başarı çıtasını yükselten ve hızlı büyüme kaydeden Uyanış Büyük Selçuklu projesinde peşe peşe ayrılıklar yaşanacak. Seyircisini tarihin derinliklerinde yolculuğa çıkaran Uyanış Büyük Selçuklu yapımına Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz veda edecek. Tüm bunların yanı sıra Abdül Süsler'in de Kıpçak Beyi karakteriyle TRT1'in sevilen dizsi Uyanış Büyük Selçuklu kadrosuna dahil olduğu açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2021 00:30 GÜNCELLEME 18.05.2021 09:10 MEDYA
Uyanış Büyük Selçuklu'da art arda veda! TRT1'de umulmadık karar: İki isim yolun sonuna geldi...
Uyanış Büyük Selçuklu'da art arda veda! TRT1'de umulmadık karar: İki isim yolun sonuna geldi...

Uyanış Büyük Selçuklu'da heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmadığı gelişmeler hız kesmeden devam ederken peş peşe veda haberi geldi. Gerek olay örgüsüyle gerekse oyuncu kadrosu ve prodüksiyonuyla ortalığı kasıp kavuran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden 2 oyuncunun birden ayrılacak olması hayranlarını bir hayli üzdü. 

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği ve senaryosunu ise Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosundan Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın veda edeceği duyuruldu.

Mucize Doktor'dan üzen haber! Fox TV'den radikal karar: Final yapan diziler kervanına katılacak

Oyuncu kadrosunda; Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Mehmet Özgür ve Gürkan Uygun gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu’da Turna karakteriyle milyonların sempatisini kazanan Sevda Erginci’nin veda nedeni, dizideki hikayesinin sona ermesi olarak gösterildi. 

Barbaroslar'dan sevinci katlayarak artıracak haber! Diriliş Ertuğrul'dan sonra müjdeli gelişme

TRT1'de Pazartesi akşamlarının olmazsa olmazı haline gelen Uyanış Büyük Selçuklu ayrılık haberleri olduğu kadar transfer haberleriyle de gelişmeleri yakından takip eden tutkunlarını meraklandırıyor. Başarılı oyuncu Abdül Süsler'in, reyting rekortmeni dizinin 33. ve 34. bölümünde “Kıpçak beyi” karakteriyle dizi severlerin karşısına geçeceğinin bilgisine ulaşıldı.

Teşkilat'ta beklenmedik veda! Ünlü oyuncuyu TRT1'in başarılı dizisinde artık göremeyeceksiniz

Uyanış Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • A kahya 2 yıl önce Şikayet Et
    Çaput nazar boncuğunun islamda işi yok diziyi bozmayın
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse var demiyor ibadet olarakda saymıyor diziyide bozmuyor merak etme
    Cevapla
  • Araştır 2 yıl önce Şikayet Et
    İslam'da yok. Türkün töresinde var. 5 mayısın eskiden 6 mayıs'da kutlanıyor. Türk tarihinde İslamiyet öncesi önemine bak derim. Ona bakarsan İslamda hıdrellez de yok. Ama hala kutlanıyor. Olmalı demiyorum ama var. İyi araştır.
    Cevapla
  • yok ya 2 yıl önce Şikayet Et
    şamanistler gibi dilek adamak yuh ya 2 rekat hacet namazı kılıp el açsanız
    Cevapla
  • yaıkki 2 yıl önce Şikayet Et
    Hasan sabbah bunlardan daha mantıklı hangi dinde var çaput bez boncuk bağlamak yazıklar olsun seneryo yazanlara İslami hiç bir alemet olmayan savaş sahneleri
    Cevapla
  • Hasan Günver 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yanlış bir başrol tercihi yüzünden dizi heba oldu. Teşkilat dizisi de böyle malesef. Doğru oyuncuların seçilmesi lazım kadrolara.
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    gardas sen ne anlatiyon ? Uyanis reytinglerde 1 numara, Cukur 2 numara !
    Cevapla
  • Altan 2 yıl önce Şikayet Et
    Trt iletisime gecsin senle agbi emrin olur sen nasil istersen uygun gördugun birileri varsa roller icin hemen listeyi gönder degistirsin trt.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR