Barbaroslar'dan heyecanlandıran haber! Diriliş Ertuğrul'un önemli ismi ortalığı yıkıp geçecek

Diriliş Ertuğrul'un vazgeçilmezi Engin Altan Düzyatan ve Sen Anlat Karadeniz'le yıldızı parlayan Ulaş Tuna Astepe'yi aynı ekipte buluşturan Barbaroslar'dan sevindiren haber geldi. Pandemi koşullarından ötürü birtakım aksaklıklar yaşayan Barbaroslar'ın çekimlerine yarın başlanacağının müjdesi aktarıldı. İzleyici kitlesi tarafından çok uzun bir zamandır merak içerisinde beklenen Barbaroslar yeni sezonda ekranda olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 29.05.2021 14:01 GÜNCELLEME 29.05.2021 14:01 MEDYA
Barbaroslar'dan heyecanlandıran haber! Diriliş Ertuğrul'un önemli ismi ortalığı yıkıp geçecek
Barbaroslar'dan heyecanlandıran haber! Diriliş Ertuğrul'un önemli ismi ortalığı yıkıp geçecek

Diriliş Ertuğrul projesiyle ismini dünyanın çeşitli ülkelerindeki izleyici kitlesine duyuran Engin Altan Düzyatan yeni tarihi dizisi Barbaroslar'dan hayranlarını keyiflendirecek gelişme duyuruldu. Özellikle dizi sektörünü ciddi krize sokan Korona Virüsü'nün getirdiği şartlardan ötürü Barbaroslar dizisinin çekimleri ertelenmek mecburiyetinde kalınmıştı. Ancak neyse ki önüne çeken çeşitli badireleri atlattıktan sonra Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaşacağı Barbaroslar yapımının setinin tekrardan kurulduğu öğrenildi.

ATV'nin beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan ayrılana! Bir isim daha gidecek...

Tüm bunların yanı sıra gerek oyuncu kadrosundaki isimlerin gerekse projede görevini icra eden kişilerin yoğun bir tempo içerisinde çalıştıkları ve son derece zorlu bir süreçten geçtikleri Barbaroslar dizisinin bugün okuma provasının yapılacağının bilgisine ulaşıldı. 

Kuruluş Osman'dan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine ses getirecek transfer! Yeni bölüm fragmanı...

Öte yandan yönetmenlik koltuğunda Doğan Ümit Karaca’nın oturduğu ve Es Film imzasıyla TRT1 kanalında dizi severlerin hafızasında kalıcı bir iz bırakmaya hazırlanan Barbaroslar dizi projesinin yeni sezonda seyircisinin karşısına geçeceği müjdesi paylaşıldı.

TRT1'in popüler projesi Teşkilat'tan üzücü haber! Ara vereceği o tarih hayranlarını şaşırttı...

Oruç, İshak, İlyas ve Hızır reislerin Akdeniz’deki maceralarının gözler önüne serileceği ve izleyenleri zaman tünelinde yolculuğa çıkaracak olan Barbaroslar dizisinin Eylül ayı itibariyle yayın hayatına başlangıç yapması bekleniyor.

Mucize Doktor'dan üzen haber! Fox TV'den radikal karar: Final yapan diziler kervanına katılacak

YORUMLAR 5
  • İsim gerekmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Efsane bir tarih dizisi daha geliyor .muhteşem bi ekip bence çok başarılı olacaklar hem Engin Altan hemde Ulaş Tuna'nın oyunculuklarına bayılıyorum rollerinin hakkını çok güzel vereceklerine inanıyorum mutlaka izlenmeli heyecanla bekliyoruz
    Cevapla
  • Yiğitler sultanı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul beyimiz geliyor
    Cevapla
  • Arif ten 2 yıl önce Şikayet Et
    Baş göz üstune
    Cevapla
  • Sümeyya 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen çıkan tarih dizilerinin hepsini izliyorum ama Ertuğrul bey bir başka bittikten sonra tekrar izledim babamla çokkk seviyoruz ((14 yaşında biri olarak )) izlemeyenler çok şey kaçırdı ❤️
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Barbaros , hatıratından anlaşıldığı kadarı ile nükteli bir zattı. Umarım az da olsa yansıtılır ve biraz tarihe sadık kalınır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR