ATV'nin sürükleyici projesi Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık tufanı koptu! Gidişi olay olacak

ATV'de gerilim ve heyecan dolu sahnelerin dur durak bilmediği Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılıklara resmen bir yenisi daha eklenecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisi son dönemlerde başroldeki isimlerin beklenmedik vedasıyla gündeme gelirken yeni oyuncunun daha kadrodan silinecek olması seyircisini hayrete düşürdü. Bir Zamanlar Çukurova'da geniş bir hayran kitlesi elde eden Melike İpek Yalova senaryo gereği veda edecek.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2021 10:35 GÜNCELLEME 20.05.2021 10:35 MEDYA
ATV'nin sürükleyici projesi Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık tufanı koptu! Gidişi olay olacak
ATV'nin sürükleyici projesi Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık tufanı koptu! Gidişi olay olacak

Dönem dizisi niteliği taşıyan ve çekimleri Adana ilinde gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova'da vedaların ardı arkası kesilmiyor. Bilindiği üzere ekranların aranan siması Vahide Perçin'in üstlendiği Hünkar Yaman karakterinin olay örgüsü icabı öldürülmesiyle Bir Zamanlar Çukurova'daki hikayesi sona ermişti.

Kuruluş Osman'dan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine ses getirecek transfer! Yeni bölüm fragmanı...

Usta oyuncu Vahide Perçin'in ekipten çıkmasını hayranları üzüntüyle karşılarken üstüne bir de Yılmaz Akkaya karakteriyle seyircisinin karşısına geçen Uğur Güneş'in de haneden eksilmesi şaşkınlık etkisi meydana getirmişti. 

Bir Zamanlar Çukurova'da meydana gelen başrol ayrılıkları medya gündemine bomba gibi düşerken Müjgan rolüyle izleyicisinin sempatisini üzerinde toplamayı başaran Melike İpek Yalova'nın da veda edecek olması büyük yankı uyandırdı.

TRT1'in popüler projesi Teşkilat'tan üzücü haber! Ara vereceği o tarih hayranlarını şaşırttı...

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcığını üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta zirvedeki yerini kimselere kaptırmayan Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu Melike İpek Yalova senaryo gereği hayatını kaybederek diziden ayrılacak.

Oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış (Demir), Furkan Palalı (Fikret), Nazan Kesal (Sevda), Hilal Altınbilek (Züleyha), Kerem Alışık (Fekeli) ve Hande Soral (Ümit) gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova'nın toplamda 3 bölüm sonra 100.bölümü ile sezon finaline gideceğinin bilgisine ulaşıldı.

Barbaroslar'dan sevinci katlayarak artıracak haber! Diriliş Ertuğrul'dan sonra müjdeli gelişme

YORUMLAR 3
  • yuscin 2 yıl önce Şikayet Et
    dizinin tek güzel yanı eski arabaların olması. yoksa adı üzerinde filim.
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki konu var sacmalik sacmalik zorla destek ile dizi oldu ortalik sapik iliski dolu bir dizi zaten hic bir diziye bagli kalmam acarim youtube de o an ne var ise bakarim yada sonra zaten cok kanal var canli tek sorun bazi kanallar durmadan kapniyor yeri degisiyor tek sorun onun icin kapanmayan kanal bakiyorum zaten cok dizi ve film var haber dersen hep ayni haber bence haber kanallari biraz degisiklik yapacak tek haber uzeri sacmalik
    Cevapla
  • Tayfun 2 yıl önce Şikayet Et
    The end yapacak sanırım öteki diziler gibi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR