Teşkilat'tan yankı uyandıran karar: Yapımcısı resmen duyurdu! Hayranlarının beklemediği gelişme

TRT1'de aksiyon yüklü sahneleriyle dinamizmini yüksek tutan Teşkilat projesinden sıkı takipçilerini hüzünlendirecek gelişme aktarıldı. Oyuncu kadrosuna ismini yazdıran birbirinden iddialı isimlerle beraber reytingleri yıkıp geçen Teşkilat yapımının sezon finali tarihi kesinliğe kavuştu. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) dünyasının kapılarını aralayarak bütün bilinmeyenlerine ışık tutan Teşkilat ne zaman ara verecek?

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2021 10:43 GÜNCELLEME 31.05.2021 10:43 MEDYA
Teşkilat'tan yankı uyandıran karar: Yapımcısı resmen duyurdu! Hayranlarının beklemediği gelişme
Teşkilat'tan yankı uyandıran karar: Yapımcısı resmen duyurdu! Hayranlarının beklemediği gelişme

Teşkilat dizi projesinin yayına giren her bölümünü sıkı takip altına alan ve en son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyicisini yakından ilgilendirecek bir haber verildi. Askeri operasyon sürecinde yürütülen faaliyetleri çarpıcı bir mesaj eşliğinde gözler önüne seren ve toplamda 7 istihbaratçının nefes kesen mücadelesini TRT1 ekranına taşıyan Teşkilat yapımının sezon finali tarihi netlik kazandı.

Kuruluş Osman'dan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine ses getirecek transfer! Yeni bölüm fragmanı...

Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yapımcılığında bulunduğu ve Yağız Alp Akaydın'ın ise yönetmenliğinde yer aldığı TIMS&B Production imzasıyla TRT1'de Pazar akşamlarına damga vuran Teşkilat dizisinin mola vereceği tarih için resmen geri sayım başlatıldı.

Zorlu ve yorucu geçen bir sezonu geride bıraksalar da izlenme oranlarında her hafta yüz güldüren sonuçlarla karşılaşan ve ekran başındaki izleyici kitlesinden de ağırlıklı olarak olumlu geri dönüşler alan Teşkilat dizisinin Sezon finaline dair gelen yeni bilgiye göre, "Teşkilat" 14. bölümde tatile çıkıyor." şeklinde ifadeler kullanıldı.

Barbaroslar'dan sevinci katlayarak artıracak haber! Diriliş Ertuğrul'dan sonra müjdeli gelişme

Oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl gibi isimlerin kendini gösterdiği Teşkilat dizisinin 3 hafta sonra kısa bir süreliğine mola vereceğinin bilgisine ulaşıldı.

Uyanış Büyük Selçuklu'da art arda veda! TRT1'de umulmadık karar: İki isim yolun sonuna geldi...

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Esra 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben ısrarla teşkilat in arka sokaklar kadar uzamasını istiyorum
    Cevapla
  • Ayşegül 2 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum
    Cevapla
  • Esra 2 yıl önce Şikayet Et
    Insallah Teşkilat dizisinin arka sokaklar kadar ömrü olsun
    Cevapla
  • Tuba-nur 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani sadece ara verecek oyle mi?
    Cevapla
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Trt adına yakışanı yapmaya başladı.Selçuklu, Gönül dağı,Teşkilat, Kıbrıs derken zaten haftanın 4 günü böyle geçiyor. Atv de de Osman izleniyor. Diğer kanallarda da kim kimi kimle boynuzluyor diye azgınlara hitap eden diziler yer alıyor. Onlara mübarek olsun.
    Cevapla
  • Meliha 2 yıl önce Şikayet Et
    Trt 1 ri izliyorum artık pazar akşamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR