Meral Akşener'den CHP'ye İstanbul ve Ankara göndermesi: Unutuluyor hatırlatmak lazım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında, “İYİ Parti olmasaydı İstanbul ve Ankara ne olacaktı? Unutanlar açısından bazen hatırlatmakta fayda oluyor” sözleriyle CHP'ye göndermede bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.02.2022 17:34 GÜNCELLEME 23.02.2022 17:34 SİYASET
Meral Akşener'den CHP'ye İstanbul ve Ankara göndermesi: Unutuluyor hatırlatmak lazım
Meral Akşener'den CHP'ye İstanbul ve Ankara göndermesi: Unutuluyor hatırlatmak lazım

İYİ Parti ve CHP arasında sık sık “Biz olmasaydık kazanamazdınız” polemiği yaşanıyor. Bunun bir benzeri bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından dillendirildi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündemdeki konularak ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasının bitimine yakın dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylık ihtimallerini bitirdiKılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylık ihtimallerini bitirdi

"UNUTULUYOR HATIRLATMAK LAZIM"
31 Mart seçimlerindeki ittifakı hatırlatan Akşener, "Bugün 31 Mart başarısı konuşuluyor. İYİ Parti olmasaydı İstanbul, Ankara, Adana, Antalya ne olacaktı? Bir şey değişti her şey değişti. Bazen hatırlatmakta fayda oluyor. Unutanlar açısından. Arada bir hatırlatmak lazım" ifadelerini kullandı.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

AKŞENER'DEN CHP'YE AÇIK MESAJ

Akşener'in bu sözleri CHP'ye mesaj olarak yorumlandı. CHP ve İYİ Partili isimler sık sık benzer söylemlerde bulunarak birbirini hedef alıyor. "Biz olmasaydık kazanamazdınız" çıkışlarında bulunuyor.

AKŞENER RAHATSIZLIĞINI GİZLEMEDİ
Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olma uğruna tavizler vermesinin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i rahatsız ettiği de konuşuluyordu. Akşener, muhalefet partisi liderlerinin bir araya geldiği yuvarlak masa toplantısından rahatsız olarak ayrıldığını gizlememişti.

"İYİ PARTİ YOK SAYILIYOR"
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, "CHP'li belediyeler ve başkanları, özellikle İBB, İYİ Parti'nin oylarıyla seçildiklerini unuttular. CHP’li belediyeler, İYİ Parti teşkilatlarını ve milletvekillerini yok sayıyor, istişare etmiyor" demişti.

YORUMLAR 154 TÜMÜ
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdp den Ders alıp Chp ye göz dağı veriyor. Sen donuçta kimin değirmenine su taşıyorsun. İyi parti
    Cevapla
  • Hakan Belçika 2 yıl önce Şikayet Et
    Ona şöyle derler meral hanım. Ip yüzünden bakın İstanbul ve Ankara ne hale geldi. Sırf ideolojik sebeplerden mahv ettiniz belediyeleri
    Cevapla
  • Ayısigi 2 yıl önce Şikayet Et
    Durun siz kardeşsiniz
    Cevapla
  • C ince 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp bizi görmezden geliyor diyorsunuz yakinda bu millete hepinizi görmezden gelecek o zaman iyice anliyacaksiniz 6 / 7 /8. de olsaniz bu millet sizleri secmeyecek çünkü her seyi görüyorlar ondan sonra 10/11 Li masalarda denersiniz
    Cevapla
  • ŞERAFETTİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun İP gibi bir stepne (yedek lastik) olmasaydı chpkk büyük şehirleri kazanamazdı .Kullanıldığınızı yeni mi anladınız biraz geç oldu ama olsun o da bir gelişmedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR