Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!

Zeka testleri sevenler için eğlenceli bir içerik hazırladık. Zeka testleri hafızanızın kuvvetlenmesini sağlarken gözlem becerinizi de geliştirir. Gözlerinizin keskinliğine güveniyor musunuz? Hadi kendinizi ölçmek için bu testi çözün ve yeteneğinizi herkese kanıtlayın.

ABONE OL
GİRİŞ 26.01.2023 13:58 GÜNCELLEME 26.01.2023 13:58 YAŞAM
Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!
Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!

Zeka testi için sizden farklı olan topu bulmanız istenmektedir. Tek ve farklı olan topu bulmaya çalışırken beyniniz de hedefe odaklanacaktır. Bu testi çözerken gözlerinizin keskinliği kadar zihninizin berraklığı da oldukça önemlidir. Peki 9 saniyede farklı topu bulabilecek misiniz? O zaman süreniz başladı!

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

ZEKA TESTLERİ ÇÖZEREK EĞLENİRKEN PRATİK YAPIN

Bu IQ testi tek olarak yapabileceği gibi birkaç kişiyle beraber de uygulamayarak yarışabilirsiniz. Eğleneceğiniz aktivitenin yanında beyin jimnastiği de yapmış olacaksınız. Böylelikle bir taşla iki kuş vuracaksınız. Derin bir nefes çekerek kendinizi hazırlayın.

Yukarıdaki görselde çok sayıda top bulunmaktadır. Belli bir süre bu toplara baktığınızda topun döndüğünü zannedebilirsiniz.

Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!

SADECE 9 SANİYENİZ VAR!

Buradaki zorlayıcı nokta, birbirinin aynı olan toplar arasında farklı olanı bulmaya çalışırken akıp giden 9 saniyedir. Algılarınızın açıklık durumu ve gözlerinizin keskinliğine göre topu bulma durumunuz da o kadar artacaktır.

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

İPUCU: BELLİ BİR NOKTADAN BAŞLAYIN

Hadi konsantrasyonunuzu toplayıp farklı olanı bulun! Süre devam ederken belli bir noktadan başlayıp ilerlerseniz tek olanı bulma ihtimaliniz çoğalacak ve kısa sürede istenileni göreceksiniz.

Acele edin, süre geçiyor!

Son birkaç saniyeniz...

Müzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyorMüzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyor

ZEKA TESTİNİ VERİLEN SÜREDE ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Süreniz doldu. Eğer istenileni 9 saniyeden önce bulduysanız durumsak farkındalığınız oldukça iyi durumda demektir. Keskin gözlem becerilerine sahip olduğunuz için mutlu olabilirsiniz.

Cevabı bulamayanlar için çözümü yukarıda paylaştık. Söyleyin bakalım, siz topu bulabiliniz mi? Bulduysanız kaç saniyenizi aldı? Cevabı yorumlar yazmayı unutmayın.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • SarıçizmeliMehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hala bakıyorum,bir saat oldu ama bulamadım daha :((
    Cevapla
  • Optik Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Göz ve dikkat testi sadece.
    Cevapla
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilgisayarı açmadan buldum. Gerçek şahinleri böyle oyunlarla sınayamazsınız.
    Cevapla
  • ilyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 3 saniyede buldum
    Cevapla
  • Naci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür sorular zeka testi değil göz testidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR