Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!

Dikkatle bakmanız ve ayrıntıları fark etmeniz gereken zeka testi ile karşınızdayız. Hazırlanan testte gizli dört tane yüz bulunuyor. Bunları 8 saniyede ise sadece yüksek zekalılar görebiliyor. Kendinizi denemeye hazır mısınız?

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2022 10:17 GÜNCELLEME 29.12.2022 10:18 YAŞAM
Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!
Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!

Beyin gücünü sınamak isteyenler hazırlanan akılalmaz zeka testi ile kendini deneyebilir. Bu testi ve bunun gibi IQ testleri çoğunlukla bireylerin yüksek, normal ya da düşük zeka katsayısına sahip olup olmadığını belirlemek için yapılmaktadır. Hazırlanan testte gizli 4 adet yüz bulunmaktadır. 8 saniyede bunları bulabilecek misiniz? O zaman süre başladı!

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

ZEKA TESTLERİ İLE BİRÇOK ŞEY ANLAŞILMAKTADIR

Zeka testleri ile bireylerin bilişsel yetenekleri yani problemleri çözme ve mantıksal muhakeme yeteneği anlaşılmaktadır. Birçok çeşitte IQ testi bulunmaktadır. Bunlar arasında sözlü, sözsüz, tam ölçekli vb. pek çok tür vardır. Çoğunlukla sıkıcı olan bu testlerin dışında eğlenceli ve heyecanlı olan türleri de bulunmaktadır.

Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!

HEM EĞLENCELİ HEM YARARLI ZEKA TESTİ

Zeka oyunları ile kişinin mantıksal düşünme ve problem çözme becerisi ortaya çıkmaktadır. Bunlar aynı zamanda hem eğlenceli hem de heyecan verici olmaktadır. Hazırlanan bu zeka testi ile keyifli vakit de geçirebilirsiniz.

Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! 'Dikkatliyim' diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! "Dikkatliyim" diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?

HER BİR YÜZ İÇİN 2 SANİYE

Süre bir yandan akıp giderken hazırlanan görselde bir kadın çeşmenin önünde durmaktadır. Resme ilk baktığınızda gayet normal gibi dursa da çizimde aslında dört adet gizli yüz bulunmaktadır. Her testte olduğu gibi burada da süre bulunmaktadır. Her bir yüz için ise 2 saniyeniz var.

Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

SÜRE İLERLİYOR

Beyin gücünüzü ortaya çıkarmak için gizli suratları 8 saniye ya da daha kısa sürede bulmanız gerekiyor. Bu testi tek olarak yapabileceğiniz gibi aileniz ya da arkadaşlarınızla oyun haline getirip yarışabilirsiniz. Kimin daha iyi olduğunu öğrenmek hiç de fena olmaz!

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

Son anlara geldik. Hadi biraz daha gayret etmeniz gerekiyor! Hileye başvurmadan, kendi gücünüzü görmek için artık son saniyeler...

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

ZAMAN DOLDU!

Evet sürenin sonuna geldik. Verilen sürede 4 gizli yüzü bulabildiyseniz gerçekten oldukça iyisiniz demektir. Bulamayanlar ise üzülmesin. Daha fazla test çözerek pratikleşebilir ve beyninizin kavrama hızını artırabilirsiniz.

Peki söyleyin, siz kaç saniyede kaç tane yüzü bulabildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Çağatay ERKANOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Ters çevirip baktım 2 saniyede buldum
    Cevapla
  • SELO HOCA 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar rahat buldum ki 3 saniye de 5 ini de buldum daha da zorlayın
    Cevapla
  • Hamido 1 yıl önce Şikayet Et
    Beş buldum.
    Cevapla
  • afy 1 yıl önce Şikayet Et
    yaklaşık 30 sn de 3 tane bulabildim
    Cevapla
  • malesef 1 yıl önce Şikayet Et
    baktığım halde bulamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR