Yalnızca dikkatli insanlar tarafından yapılan zeka testi: Odadaki bir şişeyi 6 saniyede bul!

Zeka testi görseli optik illüzyon olarak tasarlanmıştır. Bu zeka testinde dikkatinizi ölçmeye hazır mısınız? Gözlem becerilerinizi sınayacağınız zeka testi için verilen süre sadece 6 saniye! 6 saniyede odadaki şişeyi bulmanız gerekiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2023 20:39 GÜNCELLEME 05.04.2023 20:39 YAŞAM
Yalnızca dikkatli insanlar tarafından yapılan zeka testi: Odadaki bir şişeyi 6 saniyede bul!
Yalnızca dikkatli insanlar tarafından yapılan zeka testi: Odadaki bir şişeyi 6 saniyede bul!

Şahin gözlüler tarafından fark edilip çözülebilecek zeka testi ile karşınızdayız. Odanın bir yerlerinde bir şişe bulunuyor. Bu şişeyi 6 saniyede bularak göz ve beyin koordinasyonunuzu anlayacaksınız. Hadi o zaman, ne duruyorsunuz? IQ testi için verilen süre başladı.

Dikkat gerektiren zeka testi: Resimdeki farklı zürafayı 7 saniyede görebilecek misiniz?Dikkat gerektiren zeka testi: Resimdeki farklı zürafayı 7 saniyede görebilecek misiniz?

YALNIZCA DİKKATLİ İNSANLAR TARAFINDAN YAPILAN ZEKA TESTİ

Zeka testi türlerinden biri olan optik illüzyon ile algılarınızı zorlayacak ve gözlem becerilerinizi test edeceksiniz. Optik illüzyonların gerçek, fizyolojik ve bilişsel olarak 3 türü vardır. Fizyolojik yanılsamalarda gözün ve beynin algısını zorlamak  üzere ışık oyunları yapılmaktadır. Bu zeka testi ise dikkatliler tarafından yapılabilmektedir.

Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!

ODADAKİ ŞİŞEYİ BULMAK İÇİN 6 SANİYE

Beynin görsel bilgileri nasıl yorumladığını anlamak için eğlence, sanat ve psikolojik deneyler yapılmıştır. Görsel algılar da beynin pratiğini, algısını ve keşfini anlamak için kullanılmaktadır. Bu zeka testinde de şişe hemen fark edilmeyecek bir yere konumlandırılmıştır.

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

SANİYELER GEÇİYOR

Son saniyelere geldiğimiz şu anlarda konsantrasyonunuzu toplamaya ve dikkatinizi dağıtacak noktalardan uzaklaşmaya çalışın. Test için verilen sürenin sonuna geldik. Hazırsanız cevap geliyor.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

ZEKA TESTİNİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Testin sonuna geldik. Verilen sürede zeka testini tamamlayanları tebrik ederiz. Bulamayanlar için doğru cevabı yukarıya bırakıyoruz. Siz zeka testini çözebildiniz mi? Çözdüyseniz kaç saniyenizi aldı? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayınız.

Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Vakit 11 ay önce Şikayet Et
    Uzun bakmam sonucunda buldum geç oldu neyseki buldum
    Cevapla
  • Muhafız 1 yıl önce Şikayet Et
    1 sn. Bakar bakmaz.
    Cevapla
  • Sadrin 1 yıl önce Şikayet Et
    1 en fazla 2 saniyede buldum.
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Kolaydı.
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    12 saniye falan sanırım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR