Dikkat isteyen zeka testi: Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulun!

Dikkatinizi ölçeceğiniz zeka testinde bulunan Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulmanız beklenmektedir. Gözlerini ve gözlem becerinizi sınayacağınız bu testte kendinize ne kadar güveniyorsunuz?

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2023 17:35 GÜNCELLEME 21.01.2023 17:35 YAŞAM
Dikkat isteyen zeka testi: Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulun!
Dikkat isteyen zeka testi: Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulun!

Hazırlanan zeka testi bir optik illüzyondur. Optik illüzyonların zorluğu ise insan beynini yanıltmaya çalışmasından kaynaklanır. Bu testleri ile zeka seviyesini test edilir. Bu testte sizden 5 noktayı 16 saniyede bulmanız istenmektedir. O zaman yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği  bulmak için süreniz başladı.

DÜZENLİ OLARAK ZEKA TESTİ ÇÖZMEK HIZINIZI ARTIRIR

Hazırlanan çalışmalar ile gözlem becerinizi geliştirebilir ve hafızanızı kuvvetlendirebilirsiniz. Yeteneklerinizin farkına varmanızı da sağlayacak zeka testleri ile keyifli vakit de geçirmiş olacaksınız. Düzenli olarak IQ testi yaparak çözme hızınızı da artırabilirsiniz.

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

SÜRENİZ SADECE 16 SANİYE

Bu tür testleri çözmek için gözlem yeteneğinizin kuvvetli olması gerekir. Kıvrak bir zeka ve keskin gözlerle zeka testlerini çözebilirsiniz. Bu görselde bulmanız gerekenler ise yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördektir. Süreniz ise sadece 16 saniye!

Ara, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleriAra, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleri

DAHA DİKKATLİ BAKIN

Detay odaklı birisi misiniz? Zaman konusunda sıkıntı çekmeyeceğini düşünenler pratik zekalı olduğuna ve ayrıntıları fark eden gözlere sahip olmalıdır. Ufak bir ayrıntı... Resimdeki tüm gizli nesneleri bulmak için daha dikkatli bakmalısınız!

Esrarengiz kişilik testi: Resme ilk baktığınızda ne gördüğünüz çok önemli!Esrarengiz kişilik testi: Resme ilk baktığınızda ne gördüğünüz çok önemli!

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

İstenilenleri bulamadıysanız ve süreniz az kaldıysa işte bizden size bir ipucu! Resim ile istenen nesnelerin çevre ile karışmış olma ihtimali çok yüksek! Nesneler görüntünün içinde dağılmıştır.

Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?

SÜRE DOLDU! HEPSİNİ BULABİLDİNİZ Mİ?

Sürenini sonuna geldik. Cevabı bulamayanlar için doğru görseli yukarıya bırakıyoruz. Peki siz 16 saniyede istenen kaç nesneyi bulabildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • kurtoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Balon ve kelebek dışında bulamadım. 16 saniyede bulabilene helal olsun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR