Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

Kişilik testileri ile hiç bilmediğiniz gizli yönlerinizi öğrenebilirsiniz. Belki de farkında olmadığınız özelliklerinizi ortaya çıkaracak kişilik testi ile eğlenceli vakit de geçirebilirsiniz. Parmak uzunluğu kişilik özelliklerinde değişikliklerin yaşanmasını sağlıyor. İşaret parmağı ve yüzük parmağı uzunluğuna göre kişiliğiniz değişmektedir. İşte parmak uzunluğu kişilik testi!

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2023 11:52 GÜNCELLEME 24.01.2023 11:52 YAŞAM
Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!
Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

Parmak uzunluğunun bireylerin kişilik özelliklerinde etkisi vardır. Bir kişiyi tanımak istiyorsanız parmak uzunluklarına da bakmayı ihmal etmeyin. Temel olarak bakıldığında elimizin anatomisinde 5 parmak bulunmaktadır. Bunlar baş parmak, işaret parmağı, orta parmak, yüzük parmağı ve serçe/küçük parmaktır. Parmak uzunlukları biyolojik olarak farklı anlamlara gelirken, psikolojik olarak da kişilik detayları hakkında bilgi taşır. İşaret parmağı ve yüzük parmağı uzunlukları karakteriniz hakkında ne diyor, gelin birlikte öğrenelim.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

İŞARET PARMAĞI YÜZÜK PARMAĞINDAN UZUN OLANLARIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

İşaret parmağınız yüzük parmağınızdan uzunsa her zaman kontrolü elinde bulundurmak isteyen, lider vasıflı bireylerdensiniz. Kendine güvenen, fikirleri çevresi tarafından önemsenen ve yetenekli birisiniz. Konular hakkında görüş bildiren ve tavsiyeleri dikkate alınan nadir insanlardansınız. Kararlı birisiniz ve düşünmeden hareket etmezsiniz. Analitik, hedef odaklı ve ileri görüşlüsünüz. Bir kişi akıl danışmaya çoğunlukla sizin yanınıza gelir. Doğru cevap verdiğinizle çevrenizde bilinirsiniz. Sizi takip edenlerin üzerinde etkiniz büyük olurken, hareketlerinizde temkinli davranırsınız.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

İŞARET PARMAĞI VE YÜZÜK PARMAĞI AYNI UZUNLUKTA OLANLARIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Parmak boylarınızın dengeli olması gibi hayatınız da dengelidir. Sevecen, nazik, sadık birisiniz. Organize işlerde olmayı seviyorsunuz. Aynı zamanda iyi bir dinleyici olarak biliniyorsunuz. Sıcakkanlı yapınızla çevrenizdekileri insanları ve onların dertlerini önemseyen birisiniz. Çevrenizdekiler sizin varlığınızla rahat ve huzurlu hissederler. Çoğunlukla huzurlu enerjinizi çevrenize yayarsınız. İnsanlar da sizin yaydığınız bu enerji ile sizinle vakit geçirmekten zevk alır. Sizi yakın bulup sırlarını ve dertlerini anlatırlar.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

YÜZÜK PARMAĞI İŞARET PARMAĞINDAN UZUN OLANLARIN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Yüzük parmağınız işaret parmağınızdan uzunsa kendine güvenen ve ayakları yere sağlam basan birisiniz. Olaylara pragmatik ve rasyonel bir yaklaşımla bakarsınız. Hesap ve plan yapmayı seversiniz. Stratejik bir zihne sahipsiniz. Hiçbir zaman bir şeye takılıp kalmazsınız. Bir sorun sizi çok nadir durumlarda caydırabilir. Bulduğunuz ilk çözüm başarısız olursa ikincisi bulur yine de o sorunu çözmek istersiniz. Alternatif planlarınız hep olur. Bunun dışında çekici kişiliğinizle popüler insanlar arasında gösterilirsiniz. Merhametli yanınız dışarıdan bakıldığında da hissedilir. 

Araştırmalara göre yüzük parmağı işaret parmağından uzun olanlar hoş ve cana yakın bir yapıya sahip olduğu ortaya konulmuştur.

Peki sizin parmak uzunluğunuz nasıl? Hangi özellikler sizi tarif ediyor? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 5
  • yahya 1 yıl önce Şikayet Et
    kötü insanlarki hangisi.
    Cevapla
  • aha 1 yıl önce Şikayet Et
    yüzük işaretten uzun
    Cevapla
  • İlhan METİNOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim 3 numara.Gerçekten yazılanlar harfiyen doğru.
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ve ordan. Hepsi de güzel karekterli. Piyasadaki insanların bir çoğu bu tanıma uymuyorlar. Onların parmakları farklı mı? Yuvarlak cevaplar yazılmış. Kimsenin gönlünü kırmamışlar
    Cevapla
  • ROBLOX 1 yıl önce Şikayet Et
    herkese mavi boncuk
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR