Keskin bakışlardan kaçmayacak zeka testi! 12 saniyede çiçeklerin arasına gizlenmiş 5 yüzü deneyenlerden sadece %3'ü bulabildi

Rengarenk çiçek buketinin bulunduğu zeka testi görselinde 5 gizli yüz bulunmaktadır. Bütün yüzleri bulmanız için gerçekten keskin ve dikkatli bakışlara ihtiyacınız var. 12 saniyede 5 suratı bulabileceğinize inanıyor musunuz? Sadece iki seçenek var; ya geçeceksiniz ya kalacak!

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2023 16:03 GÜNCELLEME 03.05.2023 17:11 YAŞAM
Keskin bakışlardan kaçmayacak zeka testi! 12 saniyede çiçeklerin arasına gizlenmiş 5 yüzü deneyenlerden sadece %3'ü bulabildi
Keskin bakışlardan kaçmayacak zeka testi! 12 saniyede çiçeklerin arasına gizlenmiş 5 yüzü deneyenlerden sadece %3'ü bulabildi

Zorlayıcı ve yanıltıcı zeka testlerinde akıllara durgunluk veren bir içerikle karşınızdayız. Görüneni algılayan beyni kandırmak için nesneler çeşitli yollarla gizlenebilir. Göz önünde olan ama fark edilemeyen görüntüleri bulmaya çalışırken zorlanabilirsiniz. Bu zeka testinde gizli olan 5 yüzü bulmanız gerekiyor. Peki 12 saniyede bulabilecek misiniz?

KESKİN BAKIŞLARDAN KAÇMAYAN ZEKA TESTİ

Hazırlanan zeka testine dikkatlice bakın. Bir demet çiçek görünen görselde maviden pembeye kahverengiden sarıya kadar birçok renk bulunmaktadır. Bu resimde çiçekten başka bir şey olmadığını düşünebilirsiniz. Ama bu düşünceyle sadece yanılmış olacaksınız.

12 SANİYENİZ VAR

Resimde gizli yüzler bulunmaktadır. Sizin buradaki göreviniz ise 12 saniyede resimdeki beş gizli yüzü bulmak... Sürenin kısalığına vurgu yaparken zihninizi teste yönlendirmeniz gerektiğini de söylemeliyiz. Sürenin çok hızlı aktığını unutmayın.

Testi geçebileceğinize inanıyor musunuz? Her şey gönlünüzce olsun. Kendinize ve aklınıza güvenip testi verilen sürede çözebileceğinize inanıyoruz. O zaman geri sayım başlasın!

3...

2...

1...

Dikkat gerektiren zeka testi: Resimdeki farklı zürafayı 7 saniyede görebilecek misiniz?Dikkat gerektiren zeka testi: Resimdeki farklı zürafayı 7 saniyede görebilecek misiniz?

5 GİZLİ YÜZÜ BULAN EL KALDIRSIN

Testi verilen sürede tamamlayanları tebrik ederiz. Ama cevabı bulamayanlar ve görselde çiçekten başka bir şey olmadığını düşünenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.
Şimdi sıra itirafta; siz verilen sürede kaç gizli yüz buldunuz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Zeka testi: Resimdeki karıncayı 9 saniyede bir tek yüksek zekalılar bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki karıncayı 9 saniyede bir tek yüksek zekalılar bulabiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 5
  • 421 11 ay önce Şikayet Et
    5 yüzü buldum fakat 25 saniyede felan
    Cevapla
  • Nazlı 11 ay önce Şikayet Et
    Bende buldum
    Cevapla
  • Aslı 11 ay önce Şikayet Et
    5 yüz var zaten?
    Cevapla
  • caner 11 ay önce Şikayet Et
    burada 5 yüz var ve 12 saniye çok
    Cevapla
  • YÖRÜKBEY 11 ay önce Şikayet Et
    Ben 5 tane buldum sağda sarı çiçeklerin yanında
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR