1914'te tasarlanan zeka testi: 21 saniyede 10 gizli yüzü bulan parmakla sayılacak kadar az!

Zeka testleri ile kendinizi geliştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Hazırlanan IQ testi ile hafızanızı ölçebilirsiniz. Yüksek zekalı bireyler tarafından çözülebilen zeka testinde gizli 10 surat bulunmaktadır. Peki bu gizli 10 yüzü 21 saniyede bulabilir misiniz? İşte kendinizi kanıtlama vakti!

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2023 17:35 GÜNCELLEME 11.04.2023 09:17 YAŞAM
1914'te tasarlanan zeka testi: 21 saniyede 10 gizli yüzü bulan parmakla sayılacak kadar az!
1914'te tasarlanan zeka testi: 21 saniyede 10 gizli yüzü bulan parmakla sayılacak kadar az!

Zeka testleri türünden biri olan optik illüzyon ile karşınızdayız. Optik illüzyonlar, insan beyninin algılama biçimini şaşırtmak için tasarlanmaktadır. Birçok türü bulunan optik illüzyon ile algılama şekillerimiz ortaya konur. Hazırlanan bu zeka testinde de gizlenmiş olan 10 yüzü bulmalısınız. Hadi o zaman, gizli olan suratları bulmak için verilen 21 saniyeniz başladı!

BU ZEKA TESTİ 1914'TE TASARLANDI

Hazırlanan bu görsel 1914'te The Duluth Herald'da yayımlanan eski bir bulmacadır. Hazırlanan bulmacada 11. yüzün içine 10 adet yüz saklanmıştır. İşin zor kısmı ise 21 saniyede bu yüzleri tespit etmektir.

KOLAY YA DA ZOR, BU TAMEMEN SİZE BAĞLI

Süreniz bir yandan devam ederken hazırlanan görsele daha yakından ve sakin bir şekilde bakın. Gizli yüzler ancak daha sakin ve kontrollü ilerlendiğinde ortaya çıkacaktır. Bir testin kolay ya da zor olması tamamen sizin bakış açınız ve algılarınızla alakalıdır.

ZEKA TESTLERİ İLE KENDİNİZİ ORTAYA ÇIKARTIN

Bu zeka testini insanlardan sadece belli bir kısmı 21 saniyede doğru ve tam çözüme ulaşabilmektedir. Eğer zeka testlerini verilen sürede tamamlayabiliyorsanız gerçekten yüksek ıQ'ya ve kıvrak bir zekanız olduğuna işaret ediyordur. Hadi sürenin sonuna geliyoruz!

3...

2...

1...

SÜRE DOLDU

Zeka testi için verilen sürenin sonuna geldik. Şimdi açık yüreklilikle verilen sürede kaç yüz bulduğunuzu söyleyebilecek misiniz? Eğer tüm yüzleri tespit edebildiyseniz dikkatiniz ve algılarınız çok kuvvetli demektir.

Siz verilen sürede kaç surat bulabildiniz? Yorumlara yazıp bizimle paylaşmayı unutmayın.

Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Sabır 10 ay önce Şikayet Et
    Çok şükür bunu tam bildim
    Cevapla
  • iq selman 11 ay önce Şikayet Et
    sekiz tane buldum 2 tane de yüzümsü nesne
    Cevapla
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    8 buldum, bulanları tebrik ederim.
    Cevapla
  • Misafir12 1 yıl önce Şikayet Et
    11 buldum.
    Cevapla
  • MBA 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini buldum kolaydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR