Yüksek zekalıların çözebildiği zeka testi: 8 saniyede deve kuşlarının arasındaki şemsiyeyi bul!

Zeka testleri yaparak kendini kanıtlamak isteyenlere fırsat! Hazırlanan zeka testi görselinde bulunan deva kuşları arasında bir şemsiye bulunuyor. Bu şemsiyeyi bulmanız için 8 saniye süreniz bulunuyor. Dedektif gibi iz sürerek IQ testini çözebilecek misiniz?

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2023 09:33 GÜNCELLEME 09.03.2023 09:33 YAŞAM
Yüksek zekalıların çözebildiği zeka testi: 8 saniyede deve kuşlarının arasındaki şemsiyeyi bul!
Yüksek zekalıların çözebildiği zeka testi: 8 saniyede deve kuşlarının arasındaki şemsiyeyi bul!

Algılarınızı zorlayacak zeka testi ile hafızanızı kuvvetlendirebilirsiniz. Gözlem becerilerinizi kullanarak yapabileceğiniz IQ testi ile eğlenceli anlar da yaşayabilirsiniz. Verilen  8 saniyelik sürede problem çözme kabiliyetiniz ile sonuca ulaşmalısınız. Hadi o zaman! Sadece yüksek zekalıların çözebildiği zeka testinde kendinizi gösterin!

Zeka testi: 12 farkı  27 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: 12 farkı 27 saniyede bulan neredeyse yok!

YÜKSEK ZEKALILARIN ÇÖZEBİLDİĞİ ZEKA TESTİ

Zeka testi görselinde çok sayıda deve kuşu bulunmaktadır. Çölde gezinen deve kuşlarının arasında ise bir şemsiye bulunuyor. Sizden 8 saniye içinde deve kuşları arasındaki şemsiyeyi bulmanız bekleniyor. Hadi, kendinize güvenin ve IQ testindeki şemsiyeyi tespit edin!

Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?

IQ TESTİNİ ÇÖZMEK İÇİN SADECE 8 SANİYENİZ VAR

Bunun gibi zeka testlerini daha fazla çözerek gözlem becerilerinizi geliştirebilir ve hafızanızı kuvvetlendirebilirsiniz. Zeka seviyenizi belirlemek için hazırlanan IQ testleri ile pratik yaparak gelişme sağlayabilirsiniz. Süre bir yandan akıp giderken odaklanmaya çalışın. Unutmayın, test için 8 saniye süreniz var!

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

ŞEMSİYEYİ BULMAKTA ZORLANIYOR MUSUNUZ?

Şemsiye ilk bakışta fark edilmeyecek bir yere konumlandırılmıştır. Ayrıntılara dikkat etmeniz ve ustalıkla gizlenmiş şemsiyeyi görmek için odaklanmalısınız. Olağanüstü gözlem becerisine sahip insanlar verilen sürede şemsiyenin yerini bulacaktır. Son anlara geldiğimiz şu zamanda son kez gözünüzü test üzerinde gezdirin ve şemsiyeye benzer bir görüntüyü fark etmeye çalışın!

Zorlayıcı zeka testi: 32 saniyede resimdeki tek olanı kimse bulamıyor!Zorlayıcı zeka testi: 32 saniyede resimdeki tek olanı kimse bulamıyor!

TEST İÇİN VERİLEN SÜRE DOLDU!

Şemsiyeyi verilen sürede tespit edenleri tebrik ederiz. Gözlem becerileriniz kuvvetli ve durumsal farkındalığınız oldukça iyi durumda. 8 saniyede bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Daha çok zeka testi çözerek kendinizi geliştirmeye çalışın.

O zaman söyleyin; hanginiz, kaç saniyede şemsiyeyi buldu? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Sonuç 11 ay önce Şikayet Et
    15 sn gibi
    Cevapla
  • Niğdeli 1 yıl önce Şikayet Et
    2 saniye
    Cevapla
  • Cansu 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok güzel bir haber
    Cevapla
  • 30 otuz 1 yıl önce Şikayet Et
    30 sn
    Cevapla
  • Alucralı 1 yıl önce Şikayet Et
    3 saniye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR