Dikkat gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 10 saniyede resimdeki balığı görebiliyor!

Zeka testi çözmeye hazır mısınız? Optik illüzyon olarak hazırlanan bu görselde bir balık bulunmaktadır. 10 saniyede balığı görenlerin sayısı ise oldukça az... Peki siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Hadi o zaman, zeka testi çözme vakti!

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2022 11:49 GÜNCELLEME 21.12.2022 17:16 YAŞAM
Dikkat gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 10 saniyede resimdeki balığı görebiliyor!
Dikkat gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 10 saniyede resimdeki balığı görebiliyor!

Bu optik illüzyon olarak tasarlanan zeka testi görselinin bir yerinde gizli bir balık bulunuyor. Balığı bulmanız için verilen süre ise 10 saniye! Eğer balığı 10 saniyede bulabilirseniz gerçekten şahin gözleriniz var demektir. Şimdi gözlem becerinizi ölçme zamanı... O zaman süreniz başladı!

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

OPTİK İLLÜZYONLAR ZEKA TESTİ TÜRÜDÜR

Optik illüzyonlar, gözlem becerisini ölçmek için tasarlanan algılarınızı zorlayacak testlerdir. Optik illüzyonların üç çeşidi bulunmaktadır. Gerçek, fizyolojik ve bilişsel olarak türlere ayrılır. Zeka testleri içindeki optik illüzyonları çözmenin konsantrasyonu artırma ve gözlem becerilerini geliştirme özelliği bulunmaktadır.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

BALIK NEREDE?

Yukarıdaki görselde bir kedinin odada oturduğu görünmektedir. Kırmızı boyaya bastığı için çevrede patisinin izleri bulunmaktadır. Aynı zamanda resimde bir de köpek bulunmaktadır. Çevrenin oldukça dağınık ve çöplerin yerlere saçıldığı görünmektedir.

Zeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyorZeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyor

SADECE 10 SANİYENİZ VAR

Burada aynı zamanda bir balık da bulunuyor. Görselde birçok dikkat çekici ögenin arasında balığı bulmanız için verilen süre ise 10 saniyedir. Sürenin geçtiği şu zamanlarda dikkat seviyenizin ne durumda olduğu ortaya çıkacak.

Sürenin sonuna yaklaşıyoruz. Biraz daha dikkat ve konsantrasyon ile saklanmış olan balığı bulabileceğinizi düşünüyoruz. Hadi! Artık son anlar...

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

SÜRE DOLDU!

Sürenin sonuna geldik. Resimde gizlenmiş olan balığı 10 saniye içinde görebildiyseniz konsantrasyonunuz oldukça iyi durumda. Ayrıntıları fark edip doğru sonuçlar elde ediyorsunuz.

Eğer balığı göremediyseniz sizin için cevabı yukarıya bırakıyoruz. O zaman söyleyin, siz balığı görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyenizi aldı? Yorumlara yazmayı unutmayın.

İlk gördüğünüz hayvan bilinçaltınıza ait detayları ortaya çıkartacak! Belki siz bile farkında değilsinizİlk gördüğünüz hayvan bilinçaltınıza ait detayları ortaya çıkartacak! Belki siz bile farkında değilsiniz

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Kedi 10 ay önce Şikayet Et
    1 saniyede buldum çok kolay
    Cevapla
  • esas 1 yıl önce Şikayet Et
    Kedinin midesindekini kaçırmayın
    Cevapla
  • Ertaç ÖNER .MİMAR 1 yıl önce Şikayet Et
    5 sn .buldum.
    Cevapla
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    3 sn de buldum . Ödülüm nedir :))))
    Cevapla
  • Remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    Tekte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR