Akıllara durgunluk veren zeka testi! 32 saniyede 10 farkı bulmanız gerekiyor

Gözlem becerilerinizi ölçeceğiniz, heyecan verici ve bir o kadar zevkli zeka testinde 10 fark bulunmaktadır. Gözlerinizin keskinliği ve ayrıntılara verdiğiniz dikkatinizle testte başarıya ulaşmalısınız. IQ testi için 32 saniye süre verilmektedir. Şimdi gerçekleri görme zamanı!

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2023 09:42 GÜNCELLEME 30.06.2023 09:42 YAŞAM
Akıllara durgunluk veren zeka testi! 32 saniyede 10 farkı bulmanız gerekiyor
Akıllara durgunluk veren zeka testi! 32 saniyede 10 farkı bulmanız gerekiyor

Zeka testi türlerinden olan farkı bul ile görünüşleri neredeyse aynı olan iki resimdeki 10 farkı bulmanız istenmektedir. Gözlem becerilerinizi teste tabi tutacağınız bu içerikte ayrıntılara çok dikkat etmelisiniz. Tüm farkları görmeniz için sadece 32 saniyeniz var. O zaman süreniz başladı.

AKILLARA DURGUNLUK VEREN ZEKA TESTİ

Her yaştan insanın keyifle yapacağı zeka testi aynı zamanda heyecan duygunuzu da artıracak. Bu testi arkadaşlarınız ya da aile üyelerinizle yaparak keyifli bir yarış içine girebilirsiniz.  Hafızanızın gelişmesine yardımcı olan zeka testinin 32 saniyede yapılması, akıllara durgunluk verecek kadar zorlayıcı olduğunu unutmayın.

BEYNİNİZ SİZİ KANDIRABİLİR

Testte bir ormanda avlanan bir bukalemun görünmektedir. Görüntüler arasında toplam 10 fark bulunmaktadır. 10 farkı tespit etmeniz için verilen süre sadece 32 saniye! Aynı gibi görünen bu görseller arasında beyniniz fark ettiği yerleri tekrar algılamaya çalışabilir, doğru saydığınızdan emin olun.

Verilen süre doluyor. Artık son anlarına geldiğimiz saniyelerde bulduğunuz farklara dikkat etmeye çalışın. O zaman geri sayım başlasın.

3...

2...

1...

Dikkat isteyen zeka testi: Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulun!Dikkat isteyen zeka testi: Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulun!

CEVABI KİMLER BULDU?

32 saniyelik sürenin sonuna geldik. Farkların hepsini bulanları tebrik ederiz. Verilen sürede tüm farkları göremeyenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Daha fazla test çözerek algılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Siz kaç saniyede kaç fark buldunuz? Yorumlara yazarak başarınızı herkese kanıtlayın.

Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR