Telaşlı mutfakta kaybolan kol saatini 6 saniyede bulabilecek misin? Bir tek zeka seviyesi yüksek olanların yapabildiği zeka testi!

Gözlem becerileriniz ve dikkatiniz ile yapabileceğiniz zeka testi ile karşınızdayız. Sadece zeka seviyesi yüksek olanlar tarafından yapılabilen zeka testi için verilen süre 6 saniye. Verilen sürede mutfakta kaybolan kol saatini bul!

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2023 00:22 GÜNCELLEME 16.04.2023 05:12 YAŞAM
Telaşlı mutfakta kaybolan kol saatini 6 saniyede bulabilecek misin? Bir tek zeka seviyesi yüksek olanların yapabildiği zeka testi!
Telaşlı mutfakta kaybolan kol saatini 6 saniyede bulabilecek misin? Bir tek zeka seviyesi yüksek olanların yapabildiği zeka testi!

Zeka testi görselinde kaybolan kol saatini bulmanız beklenmektedir. Verilen 6 saniyelik sürede telaşlı mutfaktaki kayıp saati bulmak oldukça zorlayıcı olmaktadır. Kendini denemek isteyenlerin ve zekasına güvenenlerin yapabileceği IQ testi ile sınırları zorla!

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

TELAŞLI MUTFAKTA KAYBOLAN KOL SAATİNİ BUL

Ara ve bul türündeki bu zeka testinde bir otel mutfağı görünmektedir. Mutfakta şefler, mutfak malzemeleri, kedi, fare gibi birçok öge bulunmaktadır. Bu karmaşanın arasında şeflerden bir tanesi, kaybolan saatini arkadaşına sormaktadır. Bu testte saatin nerede olduğunu görebilmeniz için oldukça dikkatli, gözlem becerisi kuvvetli ve kıvrak bir zekaya sahip olmanız gerekmektedir.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

ZEKA TESTİNİ 6 SANİYEDE ÇÖZMELİSİNİZ

Odaklanmanız ve dikkatinizi vermeniz gereken zeka testleri ile keyifli anlar geçirebilirsiniz. Hazırlanan bu testi tek başınıza çözebileceğiniz gibi arkadaşlarınız ya da ailenizle ufak bir yarış şeklinde de yapmayı deneyebilirsiniz. Ama testi çözmek için sürenizin 6 saniye olduğunu unutmayın.

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

SÜRE DOLUYOR

Verilen sürenin sonuna geliyoruz. Acele etmezseniz testte başarı sağlayamayabilirsiniz. Biraz daha odaklanmaya ve tüm alanlarda bakışlarınızı gezdirmeye çalışın.

Saati görmeniz için son 2 saniye!

İki...

Bir...

Ve sonuç geliyor.

Ara, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleriAra, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleri

ZEKA TESTİ ÇÖZÜMÜ

Saat bacanın üstünde ve bacanın deliklerine dolaşmış olarak görünüyor. Saatin nerede olduğunu merak edenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. 

Bulanları tebrik ediyoruz. Bulamayanlara da her gün pratik yaparak ve zeka testi çözerek başarı oranınızı artırabileceğinizi hatırlatıyoruz. Peki siz kaç saniyede saati görebildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Büyülü orman zeka testi: Ormana gizlenen hayvanları 23 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar bulabiliyor!Büyülü orman zeka testi: Ormana gizlenen hayvanları 23 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar bulabiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Heso 1 yıl önce Şikayet Et
    1:12 sürdü ama azmettim ve buldummmm
    Cevapla
  • KaYRa 1 yıl önce Şikayet Et
    1 saniye sürdü :)
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    9 saniye
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Zeka seviyem çok yüksek olmasına rağmen altı saniyede bulamadım. Ne olacak şimdi ?
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni kandırmışlar:)
    Cevapla
  • Durmuş Öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    3 Saniye ancak sürmüş olabilir :-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR