Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Zeka testi birçok insan tarafından sevilerek yapılmaktadır. Kısa sürede yüzlerce insanın çözmeye çalıştığı bu IQ testini siz de yaparak bilişsel yeteneklerinizi ölçebilirsiniz. Gözünüzün keskinliğine güveniyorsanız ne duruyorsunuz? Zaman kaybetmeden basketbol topunu bulmaya çalışın. Sadece 5 saniyeniz var!

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2023 09:59 GÜNCELLEME 16.03.2023 09:59 YAŞAM
Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun
Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Eğlenceli bir zeka test çözerek keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Zeka testleri çoğunlukla beynin nasıl çalıştığını anlamak için hazırlanmaktadır. Aynı zamanda beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendiren zeka testleri yaparak zihinsel hızınız artar ve kısa süreli belleğin gelişmesi sağlanır. Şimdi meyve sepeti içinde olan basketbol topunu görerek testi geçmeye çalışın!

Büyüteç isteyen zeka testi: Rakunların arasındaki pandayı 6 saniyede bul!Büyüteç isteyen zeka testi: Rakunların arasındaki pandayı 6 saniyede bul!

BASKETBOL TOPU NEREDE?

Zeka testlerinde farklı bir düşünme becerisi gerekmektedir. Yukarıdaki görselde  bir meyve sepeti bulunmaktadır. Cevap gözünüzün önünde olsa da, birçok ögesi bulunan resimdeki belirli nesneyi bulmak cevaba ulaşmanızı zorlaştırıyor.

BULMANIZA AZ KALDI

Zeka testleri aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmasıdır. Bu sebeple yapılan her testte karar verme ve düşünme beceriniz gelişmektedir. Beyin, bunların dışında yeni çözüm bulma ve kritik sezgisel gücü artırmaya başlamaktadır.

Kişilik testi: Seçtiğiniz kelebeğe göre en önemli özelliğiniz ortaya çıkacak!Kişilik testi: Seçtiğiniz kelebeğe göre en önemli özelliğiniz ortaya çıkacak!

AMACA YAKLAŞIYORSUNUZ

Bu testte basketbol topunu bulmanız istenmektedir. Özel tasarlanmış görselde muz, karpuz gibi çeşitli meyveler yer alıyor. Birçok küçük çizimin arasında basketbol topunu bulmak ise biraz zahmetli oluyor.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

Testi daha kolay çözmek için resmi hayali çizgilere ayırın. Böylelikle ayrıntıları daha kolay fark edecek ve sütunları hızlıca gözden geçirebileceksiniz. Cevap gözünüzün önünde!

Şahin gözlülerin bulduğu zeka testi: 35 saniyede 10 farkı sadece yüksek zekalılar bulabiliyor!Şahin gözlülerin bulduğu zeka testi: 35 saniyede 10 farkı sadece yüksek zekalılar bulabiliyor!

İŞTE CEVAP

Tebrikler, basketbol topunu buldunuz! Eğer 5 saniyede cevabı bulamadıysanız sepetin sol üstünün orta kısmına bakabilirsiniz. Basketbol topu limonun solunda ve kirazın altında bulunmaktadır.

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Ecem 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok kolay
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR